Dag 314 - Svar på biopsien

Dag 315 – Dejlig lørdag – skønne venner

img_8982 img_8983

Vi stod op til en skøn dag, med lækkert vejr. Det skal jo udnyttes, men altså jeg vil gerne have ryddet op og gjort rent, så vi kan lave noget andet i morgen.

Thomas kørte til bager, og vi spiste morgenmad sammen. Da Leander sov til formiddag, fik jeg ryddet op, og ordnet vasketøj.

Thomas var udenfor og fortsatte med flisearbejdet. Pigerne blev sendt udenfor, så de kunne hygge. Da frokosten var spist, efter at Kristine selv havde været cyklende i Netto efter rugbørd (hvor blev min lille pige lige af), havde en af Josefines veninder spurgt om hun kunne lege, så det blev aftalen, og Kristine gik til Eleonora (der bor lige overfor os). Det betød at jeg kunne få gjort færdigt rent, inden vi skulle til Allerød for at hygge med familien imod nord.

Kristine og Eleonora gik lidt frem og tilbage, og da Leander var oppe igen, fik vi pakket sammen, hentet Josefine, sagt farvel til Eleonora og kørt afsted. Vi skulle lige runde Ishøj efter et par gummistøvler til Leander, jeg er ellers modstander af brugt fodtøj, men i den størrelse er det begrænset hvor meget man bruger sine gummistøvler, så jeg tog chancen.

Fremme fik vi lækker aftensmad, og da ungerne var puttet (efter de havde leget af), var der voksen hygge i stuen. Helt fantastisk med voksen tid, det var tiltrængt. Det føltes som en evighed siden vi sidst har været sammen med dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 314 - Svar på biopsien