Dag 313 - Farmorhygge

Dag 314 – Svar på biopsien

Fredag 15/9

Vi passer stadigvæk mormor, men hverdagen går jo videre som vanligt, så da tøserne var klar til at blive afleveret, gik vi afsted. Det vil sige jeg afleverede Kristine, og kom tilbage for at hente Kristine. Leander fik jeg derefter ammet og puttet. Han var træt, og det lykkedes mig at få ham til at sove, så min psykolog var kommet da jeg var tilbage.

Dejligt at have hende at vende min verden med, for den er altså nogle gange lidt på hovedet, og det er ikke altid man kan se verden omkring sig, når man sidder låst hjemme. Det kan give lidt gnidninger, da vi jo ikke altid har mulighed for at få talt ordentlig sammen.

Mormor blev hentet nærmest som Mette tog videre, så det var ikke meget vi fik hygget om Mormor på denne dag. Hun blev hentet af min fætter, lidt hyggeligt lige at få hilst på ham, det er langtid siden sidst.

Leander og jeg fik hygget, da han vågnede lige som Mette kørte. Vi fik leget, og var ude at gå en lille tur ned til ænderne, og i det hele taget blot være ude. Det er en fornøjelse, og det er tydeligt at Leander nyder at der sker lidt. Nu skal vi bare vænne os til at sidde i klapvognen, så han ikke hopper ud over siden, når han bliver utålmodig.

Hjemme igen, fik vi lidt frokost, inden det var tid til eftermiddagslur. Da Leander sov fik ejg ryddet lidt mere op, inden jeg fik hentet pigerne.

Thomas kommer sent hjem i dag, da han skal til reception med arbejdet, men han skulle tage aftensmaden med hjem (Da der var rester fra deres frokostordning). Men da klokken efterhånden nærmede sig 17.30, hans telefon var løbet tør for strøm og pigerne var utålmodige, endte det med at vi tog til MacDonalds, og det passede med at Thomas landede i indkørslen som vi var på vej ud af døren. Men det når man har sagt ja til burger, så er der ingen vej tilbage. Så vi drønede afsted til Hundige, og fik hentet mad til børnene.

Grunden til at Thomas var lidt længere tid om at komme hjem, end min bekymringsmave kunne klar, var at han havde købt en meget smuk buket blomster til mig, hvor er jeg heldig. Har desværre ikke et billede af den, da min telefon er kaput, så den gamle jeg har mest er til billeder og sms, og resten virker knapt nok.

Hjemme igen, kørte jeg afsted efter fredagsslik, også sørge Thomas for at ungerne kom i bad. Da jeg var retur, var der familiehygge med fredagsslik i sofaen, Leander fik lov til at få en chokolade, det var et kæmpe hit, om end jeg ikke er sikker på han helt havde det på samme måde med hyggen som os.

Pigerne fik lov til at se vild med Dans, men det er ikke så nemt, for de er noget urolige, det hjalp først da jeg puttede med Josefine og Thomas med Kristine. Jeg behøver vist ikke fortælle at vi alle 4 fald ti søvn, og vi endte med at vi bar pigerne (læs Thomas gjorde) i seng, da der var pause. Jeg fik ikke set afslutningen, men vågnede da Leander kaldte i alarmen.

Nå ja og Bodil ringede, at der nu var svar fra patologerne. LCH’en er tilbage (som forventet), så vi skal allerede til MR Scanning på tirsdag, det er lige før vi nu mister pusten, men det er rart der sker noget. Ved jo godt der går langtid før vi får svar på prøven, men alligevel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 313 - Farmorhygge