Dag 312 - Rigshospitalet og bilkig og Leander 18 mdr.

Dag 313 – Farmorhygge

img_2686 img_2690

Onsdag 20/9

I dag er det farmor-dag, så da Morfar og Thomas var sendt afsted, kunne jeg gøre pigerne klar til afgang. Vi kom afsted i god tid, det er så hyggeligt at have tid til at snakke om alt hvad vi møder med Josefine, når vi går fra skole. Leander var virkelig træt, så vi måtte lige runde hjemme, så han kunne blive ammet og lagt ordentligt ned, imens proklamerede Josefine at hun var sulten igen. Så der blev spist morgenmad igen, og vi kunne dampe afsted, med en sovende Leander i barnevognen.

Jeg fik afleveret Josefine, og da Leander sov havde jeg jo ikke travlt med at komme afsted, det er altså rart at man har mulighed for lige at snakke lidt med pædagoger, og ikke mindst vise at hendes mor ikke altid skal flyve ud af døren.

Det passede med at Farmor trillede ind i indkørselen som vi var hjemme. Vi hjalp hinanden med at rydde op, og ordne vasketøj indtil Leander var oppe.

Vi fik lidt at spise, inden vi gik afsted til Brogården. Det er en klub for skolebørn, hvor de passer dyr. Vi har aldrig været forbi før, og normalt må man ikke bare komme på besøg, men vi fik lov. Det var et kæmpe hit. Leander fik snakket med gederne, klappet kaniner (og givet dem lidt mad), vi fik kigget på grise, heste og køer. Det var en kæmpe succes, og vejret var jo fantastisk. Da vi gik hjem igen, var vi helt høje over så dejlig en oplevelse det havde været, vi følte os jo helt normale.

Vi fik frokost, og Leander blev puttet. Jeg fik hentet pigerne, og gjort dem klar til dans. Farmor drønede afsted med tøserne, Morfar hentede Kristine på vejen hjem, hun skal nemlig på en naturlegeplads med pigerne fra årgangen, så hun havde ikke så meget tid. Jeg havde i mellemtiden fået lavet aftensmad, så den var klar da de landede. Kristine blev spist af, og da Farmor og Josefine landede, passede det nærmest med at Morfar drønede afsted med Kristine igen, så hun kom til tiden.

Vi fik spist aftensmad, givet de to mindste et bad, inden de blev puttet. Jeg gik i gang med at putte Leander, det er bestemt ikke nemt for tiden, men det er der jo heller ikke noget at sige til, når han er rigtig skidt tilpas.

Farmor var kørt imens jeg puttede, og Morfar kørte afsted efter Kristine. Da hun var hjemme, fik jeg puttet hende, hun var træt og god brugt. Så skal der ikke så meget til, og hun får altså ret let til tåre.

Da alle børn sov, fik vi samlet legekøkken til dem, det er jeg sikker på bliver et hit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 312 - Rigshospitalet og bilkig og Leander 18 mdr.