Dag 311 - Alternativ Mormor-dag

Dag 312 – Rigshospitalet og bilkig og Leander 18 mdr.

img_8965

Torsdag 14/9

Af en eller anden grund så kommer vi for sent ud af døren, når jeg har mulighed for at få hjælp om morgen, og da Kristine skal have taget skolefoto i dag, ja så kræver det altså lige lidt ekstra at få sat håret etc.

Thomas og Morfar var kommet af sted i ordentlig tid, det var værre med os andre. Det lykkedes alle blev afleveret, og jeg kunne pakke sammen, til at Leander og jeg skal på Rigshospitalet for at tale med Bodil om næste step.

Fremme, passede det lige med at vi kunne få taget blodprøve først, men for engangs skyld var Bodil hurtigere end os, så hun måtte vente lidt. Heldigvis var det ikke så længe.

Der var endnu ikke kommet svar på biopsien, så vi talte lidt frem og tilbage om hvad der skulle ske, men der er jo ikke nogle endegyldige svar, og derfor ingen plan. Det er egentlig lidt underligt, for tænk hvis nu det ikke er LCH der er tilbage, hvad så? Hvad ville de så gøre? Nå men den tid den sorg. Vi aftalte at hvis hans tal var blevet dårligere så skulle vi sætte ind med flere undersøgelser, da det jo nok var et retvisende tegn på at sygdommen er på vej tilbage.

Derfra fortsatte vi til Gladsaxe hvor vi havde aftalt at vi ville kigge på bil, når vi nu ikke havde pigerne med. Vi fik set en meget lækker bil, men Leander mistede altså til sidst tålmodigheden, så i stedet for at spise frokost sammen med Thomas, endte vi med at køre hjem til mormor.

Vi hentes pommes frites og sandwich, det er et hit og Leander elsker det. Underligt, så er det ok at køre bil.

Hjemme fik vi noget at spise, inden vi fik leget, og jeg fik puttet den unge mand. Det er svømmedag, så pigerne skal hentes, der skal laves lektier og der skal spises inden de kan komme afsted. Så jeg fik hentet Kristine imens Leander sov. Mormor læste lektier med Kristine, imens jeg hentede Josefine. Der var ikke helt koncentration omkring lektielæsningen, så vi måtte kæmpe lidt. Det lykkedes da heldigvis at komme igennem det.

Jeg fik afleveret pigerne til svømning, hjem igen for en kort bemærkning, inden de skulle hentes igen. Det er simpelthen så fint at vi har fået pigerne til at komme fast, så vores piger kan passe og få hjælp til deres fritidsinteresser, så de ikke bliver hæmmet af at Leander ikke må komme ud på samme måde som andre børn.

Det har været en overvældende dag, men beslutningen om bilen er ikke truffet, det kommer til at tage lang tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 311 - Alternativ Mormor-dag