Dag 244 - cirkus summarum og forkælelse

Dag 245 – Rigshospitalet, skoldkopper og fredagsslik

img_5420 img_5414

En helt igennem rodet nat, sluttede meget tidligt, med en delvis morgenfrisk Leander. Idet pigerne ikke er hjemme, har vi jo god tid til at nå alt det vil gerne vil, og samtidig komme ud af døren til tiden.
Vi skulle igen til Rigshospitalet, men der er dømt ferietrafik (det bliver man ikke træt af), så vi var tidligt fremme.
Vi fandt ud af hvor blodprøverne denne dag skal tages, og går i ambulatoriet.
Vi møder skønne A, og hans forældre. Imens vi snakkede sammen, havde Leander behov for er bleskift, men det inkluderede også tøjet. Sikke et menageri, når man nu er en livlig herre på 15 mdr.
Derfra blev blodprøven taget, og vi fortsatte ovenpå. Jeg fik ringer til Børnekir, så Leander kunne blive undersøgt igen.
Det var heldigvis den samme sygeplejerske som var der i tirsdags, så hun kom og scannede ham.
Han har jo været uden smertestillende, og han havde også tisset som han skulle.
Vi blev enige om at fortsætte med cremen for forhuden, bare for at være på den sikre side. Og aftalte så at jeg kunne ringe ind til dem hvis det skete igen, at han fik smerter ved vandladning.
Vi gik i køkkenet, Leander fik kartofler og sovs at spise, jeg fik også afleveret vores kørselsregnskab, det er jo endnu ikke lykkedes os at få noget udbetalt. Jeg håber det lykkedes, så jeg ikke skal tænke så meget over det.
Vi gik til bilen, Leander blev sat i stolen, og vi kørte hjemad. Han faldt ret hurtigt i søvn.
Hjemme forsøgte jeg at putte han i barnevognen, men der lykkedes ikke, så vi endte med at gå ind og lege lidt, inden han var klar at blive puttet igen.
Efter denne indlæggelse har hans søvn mønster godt nok været et nummer for sig, og jeg er efterhånden ret mør.
Jeg fik puttet Leander, smed derefter på sofaen i 20 min, det føltes som flere timers hvile, jeg skal virkelig gøre med ud af at tage den mentale pause, og lade rod være rod.
Da uret ringede, fik jeg gjort the og vand klar, besluttede at Mette (psykologen) og jeg skulle sidde udenfor i vores nye pavillon. Vejret kunne være anderledes, men det er jo med at opholde sig udenfor når muligheden byder sig. Så opdagede hun heller ikke kaosset indenfor.
Vi har ikke set hinanden længe, så det var et meget glædeligt gensyn.
Vi fik talt, det var tiltrængt. Leander vågnede på et tidspunkt, og han blev også glad for at se Mette, om end han var lidt tid om at tø op. Han nød at være ude, og jeg måtte redde blomster, og da han havde leget nok med vand, blev det til endnu et tøjskifte, samtidig med at vi sendte Mette på weekend og snart ferien.
Derefter fik Leander lidt mere at spise, vi puttede på sofaen, da der kom et blomsterbud, med en dejlig buket fra en kær læser. Men der står ikke fra hvem, og vil jo gerne takke personligt, så giv gerne lyd.
Det var så skønt at få sådan en fin buket, jeg var slet ikke klar over at det lige var det der var med til at sætte fredgashumøret, især efter de havde ringet fra Rigshospitalet.
Leanders blodprøver er fine, om end hans blodprocent igen er lidt lav. Til gengæld kunne de så oplyse at han har været udsat for skoldkoppesmitte ambulatoriet. Hvad er det for noget, at andre tager børn med der potentielt kan være smittet? Jeg bliver så harm.
Med Thomas indenfor døren fik han Leander i armene, imens jeg drønede på apoteket efter medicin imod skoldkopper.
Lige 5 minutter i lukketid, de havde selvfølgelig ikke den hjemme, så jeg måtte til Waves.
Heldigvis fik jeg her medicin, også kunne jeg jo ligeså godt købe fredagsslik med hjem. Nu er det jo blevet en tradition, så selvom pigerne ikke er hjemme, skal Thomas og jeg da ikke snydes 😂😂😂
Hjemme fik jeg puttet Leander, det tog en time, så var ret mør.
Thomas og jeg spiste, smed os på sofaen, lid rod være rod, og nød hinandens selskab.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 244 - cirkus summarum og forkælelse