Dag 164 - sløvhed og sløvsind

Dag 165 – effektiv aften

Tirsdag skal vi starte hverdagen igen, lidt anderledes end vi plejer, også alligevel.

Thomas havde tid, til både læge og tandlæge, så vi valgte at gå afsted alle 5. Leander siddende i barnevognen, kiggende ud. Josefine blev afleveret først, det var meget hyggeligt at vi alle kunne vinke farvel til den unge dame.

Kristine fløj afsted til skole, og Thomas afleverede, imens jeg faldt i snak med Pernille.
Vi gik hjem. Vi legede lidt, inden jeg fik puttet Leander. Jeg er nede på batteri, og jeg skal finde motivationen, men sådan er det altid når vi har haft ferie/weekend. Jeg fordyber mig nemt i bøgernes verden, og i forhold til mit indlæg forleden dag, så er jeg nu up to date med henholdsvis Hammer, og Øbro og Thornbjerg.
Med Leander oppe igen, spiste vi en bolle og hyggede ved bordet. Vi ordnede vasketøj (endte med 10 maskinfulde Idag).
Det er ret meget kaos, og jeg skal virkelig tage mig sammen. Det er svømmedag, så Thomas var tidligt hjemme. Jeg skyndte mig at hente Kristine, og handle kød til aftensmad, inden Thoms og Josefine strøg afsted.
Kristine, Leander og jeg hyggede, og vi fik lavet aftensmad, så den var klar til indtagelse da Thomas og Josefine var hjemme igen.
Da maden var indtaget, var det badetid og puttetid.
Da børnene sov, fik jeg læst min bog færdig. Thomas arbejdede, jeg fik ordnet køkken, ordnet vasketøj (og på plads), inden vi gik i seng. Klokken når at blive mange, men det var der hele værd, når ens samvittighed er ren, og hjemmet spiller nogenlunde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 164 - sløvhed og sløvsind