Dag 111 - rolig kemo og farmorforkælelse

Dag 112 – Mormorhygge og weekend

Thomas blev sendt tidligt ud af døren, Kristine og Leander spiste morgenmad sammen, inden Josefine stod op.

Med Josefine oppe, fik vi alle morgenmad, også var det ellers i tøjet. Vi har et stramt program i dag, så alt skal times.

Jeg gik igang med oprydning, men inden jeg virkelig kunne sætte igang med det, fik keg puttet Leander, og sendt tøserne udenfor at lege i sneen. Hvilken fryd, at se dem løbe og smile over hele hovedet.

Jeg fik ryddet op på børnenes værelser, men jeg var knapt færdig før Leander allerede var vågen igen. Pigerne kom ind, Kristine hjalp mig færdig ovenpå. Hun begynder at blive en rigtig stor hjælp, fordi hun selvsagt er blevet det større, og fordi hun har lyst.

Vores håndværker er i fuld sving i kælderen, det skal pigerne jo også lige holde styr på.

Vi fik lavet kaffe og the, og jeg var igang med at ordne frugt og boller, da min psykolog kom. Det er så rart at se hende igen, selvom det lige netop Idag er noget mere stressende, med alle børn hjemme, og ikke nok med det – dem alle vågne.

Inden jeg fik set mig om var tiden gået, og det bankede på døren. Det var rengøringen der kom, for at starte op. De startede ovenpå, så vi kunne være i  stuen. Kristine fik tegnet sin “krone” færdig, og Josefine fjumsede rundt. Leander var træt, også alligevel ikke.

img_3228

img_3241

Vi blev bedt om at gå ovenpå, det var svært at finde på noget at lave, og samtidig nærmede vi os frokost tid. Jeg ville ikke bare mase på, når nu de var i fuld gang i køkkenet? Da de endelig var færdige, skyndte jeg mig at få suppleret Leander, inden han blev lagt ud at sove.

Detefter blev der lavet frokost til os alle 3, Josefine er en ret langsom spiser, så først efter 45 min var hun færdig. Jeg fik ryddet væk, og tænkte afslapning. Men idet samme kom Brith (en gammel klassekammerat), med en pakke til pigerne. Vi fik snakket lidt, det er altid så hyggeligt. Med hende afsted igen. Pakkede pigerne og jeg op. Et eldorado af udklædningskjoler, og jeg kunne næsten ikke nå at pakke kjolerne ud, i tankt med de skulle prøve.

img_3234 img_3238

Undervejs i kjoleprøvning vågnede Leander, og idet jeg gik ud for at hente ham, trillede mormor ind i indkørslen.

Det passede med at det var fyraften for håndværker, så vi gik til eftermiddagskaffe og hygge i køkkenet. Derefter fulgte leg i stuen. Leander blev træt, så jeg fik spist ham af, så vi kunne putte han i barnevognen og gå en tur.

img_3249

Afsted med os, men vi var ikke kommet så langt før Leander blev ked af det, så jeg vendte om. Mormor tog pigerne med for at købe fredagsslik.

Hjemme fik Leander mere at spise, vi talte i telefon med Thomas der var på vej hjem fra arbejde. Han blev sendt afsted for at handle det sidste til aftensmaden.

Jeg fik lavet aftensmad til Leander, og det passede at både Thomas, og Mormoe og pigerne kom hjem samtidig (mormor og pigerne havde været afsted i halvanden time). Så tøserne var kørt flade for batteri.

img_3253

Jeg blev forkælet med blomster fra både pigerne og Thomas. Tænk at gå på weekend med 3 buketter, føler mug heldig.

img_3257

Det endte med at aftensmaden blev kaotisk, og jeg kun blev halvvejs færdig med at spise, inden Leander blev puttet.

Der var mormor-hygge i sofaen til Disney sjov, inden pigerne også blev puttet. Kristine puttet i kælderen, så hun i nat kan sove sammen med Mormor. Det er bare noget særligt.

Vi er flade på sofaen, sengen kalder, med ønsket om en rolig nat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 111 - rolig kemo og farmorforkælelse