Dag 46 - Så blev det rigtigt

Dag 47 – barnepiger og juleferie

Natten har været helt igennem forfærdelig, og al den søvn vi drømmer om bliver hele tiden udskudt, men måske lykkedes det en dag – måske som med spisningen, når vi mindst venter det.

Fra kl. 4 blev der pludret lystigt, Thomas skiftede, jeg ammede. Fik ham endelig til st sove videre, da Thomas vække ur begyndte at bimle, også var Herren i huset atter i snakke humør.

Vi stod op, og gik i bad. Vi blev gjort færdige og gik i køkkenet, hvor morgenproceduren startede.

Kristine kom trissende, jeg fik sendt lidt dokumentation afsted, til henholdsvis kommunen og fagforeningen, imens underholdt Morfar ungerne.

Hans nye bil gik pludselig død i indkørslen igår, så han ventede på vejhjælp. Josefine stop op, jeg fik puttet Leander omkring kl. 8.

Vi har Idag haft besøg af vores barnepiger. Vi er så heldige at Hanne fra børnehaven har 3 skønne piger, og Idag har de to yngste været her.

Var slet ikke klar over hvor meget vi har manglet de to engle. De gør hvad jeg siger, de involvere pigerne, og hygger med dem. Så et stort hængeparti er Idag blevet klaret, fordi de trådte til.

Leander blev glad for at se dem, men helt tryg ved et tøjskift ved Sarah var han dog ikke, der blev i hvertfald talt med store bogstaver undervejs. Godt hun ikke er så let at slå ud.

Pigerne tog Kristine med i Midtby centeret, så nu har hun købt julegave til både Thomas og jeg uden vi selv har været involveret – vildt hva?.

Imens fik vi ordnet vasketøj og sludret. Josefine lakker noget til, jeg krydser fingre for hun undgår at blive syg. Ligenu tegner det ikke godt. Ved frokosttid var de 3 puger retur, de to store fik lov til at gå hjem, også skulle vi have frokost. Tøserne var i deres se, så det var ingen sag.

Mormor kom da vi var ved st være færdige, der blev sludret, ordnet vasketøj og ryddet op, inden Leander igen var på banen.

img_2345

Jeg smuttede med Josefine for at aflevere nogle papirer på lokalhistorisk arkiv, og derefter samlede jeg 4 gaver op, bestilt på nettet. Hjemme igen, var mormor og Leisrine gået med Leander. Han var hurtigt faldet i søvn, og Kristine nød mormor tid på legepladsen.

Da hele familien var samlet igen, fik pigerne en tiltrængt pause foran skærmen, imens en af mødrene fra Kristines klasse kiggede ind med tøj til min lille niece – skønt.

Leander var hurtig klar, der blev lavet aftensmad, og da Morfar og Thomas var hjemme, kunne middagen indtages. Leander var umiddelbart begejstret for mormors brune sovs, men det var nu bedst på fars arm.

Morfar og jeg skyndte os afsted på julegaveindkøb da jeg havde puttet Leander. Hjemme derfra fik jeg puttet pigerne, Kristine og keg fik fortsat historien om Prinsesse Sarah.

Derefter tog jeg med min mor i Bilka for at handle ind til juledagene – nu er jeg også brugt – tempoet kender jeg, men så plejer søvnen at have været en positiv medspiller.

Idag har været lidt underlig, det føltes som om at i morgen er eksamens dag. Vi aner ikke hvad vi kan forvente, ej hellere hvad vi tør tro på.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 46 - Så blev det rigtigt