Dag 27 - endnu en kemodag

Dag 28 – en stor dag i familien

img_2106Så blev det fredag, natten har været overraskende god. Leander har ikke været nær så ked af det, hvilket har resulteret i mere rolig søvn til os alle (Thomas syntes ikke han har sovet, men han opdagede ikke jeg var oppe og skifte ble).

Leander sov tillige til kl. 6, hvilket jo ikke sker så tit. Farmor sov her, så da alle var spist af, blev alle mand gjort klar til dagen der skulle starte. Thomas var hurtig færdig og strøg ud af døren, så han kunne nå et møde kl. 8 inde i byen.

KL. 7.40 kørte pigerne og jeg afsted, alt imens Leander sov i barnevognen. I skolen fik vi afleveret Kristine, men det kiksede mor havde jo glemt at hendes penalhus, så det måtte jeg jo lige fortælle til Kenneth (det er Kristines matematiklærer). Josefine blev afleveret i børnehaven, men der havde moren også været kikset, or det er jo legetøjsdag. Så jeg blev sendt retur efter dukke, med lidt og tøj (Mindre kunne ikke gøre det).

Hjemme var Leander vågen igen, Farmor og jeg fik lagt lidt vasketøj på plads. Leander blev hurtig træt igen, så da han var puttet i barnevognen gik farmor en tur, alt imens jeg fik skrevet det blogindlæg som forsvandt igår – rigtig irriterende.

Da hun var hjemme igen, fik vi lavet lidt mere praktisk, det er nu meget hyggeligt at man føler der sker lidt hjemme, og jeg fik sorteret i Leanders tøj. Det føltes som langtid siden jeg selv har lagt tøj på plads.

Leanders spisning er jo et kapital for sig, men idag har han spist lidt bolle, kartoffelmos, risgrød (Det var bestemt ikke et hit), makrel. Men jeg syntes hans appetit er blevet lidt mindre, til gengæld er han ikke så su på brystet. Jeg tror derfor der er en sammenhæng imellem bismagen fra kemoen og appetiten, så nu længere tid der er gået siden han har fået kemo, des mere lyst har han til mad. (Det skulle jo eftersigende smage metallisk, når man får kemo).

Da der var spist forkost, gik vi en tur med Leander, og tog Kristine med på hjem vejen. Hjemme passede farmor Leander, imens vi gik til børnehaven hvor der var juletræsfest.

Inde vi rigtig var kommet igang, blev jeg kaldt tilbage til Leander, heldigvis nåede Thomas at komme til afløsning. Da Leander var spist af, gik jeg retur. Vi fik lavet en meget lang guirlande til at hænge i loftet, og hygget med pigerne og de andre forældre.

img_6086

Jeg havde aftalt at Leander kan komme med derhen, når vi skal danse om juletræet (Det står udenfor), så kl. 15.45 hentede jeg Farmor og Leander.

img_2115

Det var så dejligt at se hans glæde ved at være kommet ud, og især at se hans glæde når han ser pigerne. Vi fik danset om juletræet,  og sunget en masse julesange. Det er så hyggeligt at være en del af det normale.

Hjemme igen fik vi sagt farvel til Farmor, Leander blev spist af og Thomas gik med barnevognen indtil Leander sov, og jeg puttede med pigerne til julekalender. Det er så hyggeligt, og jeg nyder virkelig at få tanket lidt energi op sammen med dem.

Mormor kom kl. 18, og vi havde ikke fået lavet aftensmad, så vi endte med at hente burgere.

Men inden vi havde hentet maden, tabte Kristine sin første tand. Det er kæmpe stort. Kristine har haft en rokketand meget længe, men hun har ikke rigtig været interesseret i at rokke med den. Om aftenen har hun sagt “Mor; du har glemt at rokke med min rokketand”, så det har ligesom været niveauet. Hun lavede en aftale med Mormor om at når hun kom såsom igår, så skulle den hives ud. Så som sagt så gjort, og nu har hun tabt sin første tand.

img_2119

Thomas havde ellers regnet med han ville få lov, men nej det skulle Mormor klare.

Da alle 3 børn var puttet, havde Thomas aftalt at jeg skulle have massage. Hvilken luksus, kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har fået det, faldt vist også i søvn på briksen – selvom jeg ikke selv opdagede det. Thomas fik zoneterapi og nåle, så alt ialt en luksus aften. KL. 21.30 gik vi i seng, der var Leander alligevel vågen og klar til mad.

Så dagen har egentlig været ganske rolig, om end længere lurer ville være at foretrække, men det er ønsketænkning ved det godt.

Er idag også blevet forkælet fra Hanne og Ib, så der er hygge aktiviteter til os alle 5, sammen og hver for sig. Det er så betænksomt, og jeg glæder mig især til Thomas og jeg kan spille Right or Wrong.

Nå ja, Leander har fået sin 8. tand – sådan så nu har han 4 i overmunden, og 4 i undermunden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 27 - endnu en kemodag