Dag 26 - blæsevejr og fiskebil

Dag 27 – endnu en kemodag

Nå men det frørste oplæg blev lige slettet, så nu prøver jeg igen.

Natten forløb lidt som den plejer, til midnat sked Leander igennem sit tøj igen (Så Thomas måtte på banen med assistance). Han blev rigtig ked af det, vi kæmper lidt med at mælken ikke løber hurtigt nok i forhold til at den unge mand er sulten.

Thomas lagde sig i stedet for på Leanders værelse, så han forhåbentlig kunne sove lidt bedre, trods uro fra den unge mand. Kristine kom trissende, hun havde haft mareridt. Så puttede med begge unger på hver deres måde, utroligt at hun alligevel sov fra Leanders gråd.

Kl 5 stod Leander op, jeg bad Thomas om at overtage, så jeg kunne sove lidt længere. Kl. 6.24 kom Kristine og hentede mig. Når jeg normalt står op med Leander, så går jeg i gang med mit morgen toilette, og derefter går vi i køkkenet og får startet op på medicin/morgenmad/madpakker. Men det er ikke det samme der er helt gældende for Thomas. Så da jeg kom i køkkenet, forsøgte han sig med havregrød (det var ikke en succes), så jeg måtte have gang i kartoffelmosen, alt i mens Thomas ordnede medicin. Da den var indtaget tog jeg tøserne med ovenpå, så de kunne blive gjort klar.

Da begge piger havde fået tøj på og redt hår, fik de lov til at se noget til de skulle afleveres. Jeg satte mig i sengen for at amme Leander, imens fik Thomas smurt madpakker. Da Leander var puttet i barnevognen, passede det med at Thomas og tøserne var klar til at komme afsted (kl. 7.38).

Derefter gik jeg i bad, og fik redt seng etc. Farmor kom kl. 8.35, der er klippe-klister dag i skolen for bedsteforældre, så hun er på pletten (hvor er det skønt med engageret bedsteforældre). Jeg begyndte at pakke alle de ting sammen vi skulle have med til Rigshospitalet. Og for en gangs skyld vågnede Leander ikke. Så jeg måtte tage ham op, og så strøg vi afsted.

I bilen gled han ind og ud af søvnen, men han var i det mindste ikke utilfreds. Da jeg kørte af ved Nybrovej (afkørsel 18), blev vi påkørt af en lastbil, så nu har vi nogle fine fartstriber langs højre side af bilen, som om vi ikke har andet at bruge vores tid på.

Forleden dag læste jeg om en der havde brugt 17 minutter på at finde en parkeringsplads på Nykøbing F. sygehus, gid man var så heldig. Da vi havde kørt rundt i 20 min og stadigvæk ikke fundet en tæt på, måtte vi parkere ved Fælledparken, og derefter gå 15 min, så alt i alt små 35 min for at komme til afdelingen.

Vi blev modtaget med det samme, fantastisk. Jeg bad om at Leander skulle have lov til at spise først, så vi ikke skulle slås med det senere (Lidt har jeg da trods alt lært af sidste torsdag). Da han var spist af, kom sygeplejersken ind. Leander blev vejet, han har taget på – dejligt. Der blev skiftet plaster på brystet, og lægen kiggede ind. Hun har ikke set ham siden d. 5. november hvor han var rigtig dårlig. Hun var yderst tilfreds.

Derefter skulle der tages blodprøver, men det var ikke lige til, det gik der små 45 minutter med, der havde han altså mistet sin tålmodighed. Derefter var det kemotid. Det tager jo ingen tid, og da vi var klar til at gå talte vi lige kort med læge/sygeplejerske. Så det endte med at Leander skulle have scannet sit hjerte igen, så derfra ned og få det scannet inden turen gik hjem. Heldigvis var væsken yderligere fortaget, og han mente derfor ikke der var yderligere behov for at scanne ham, med mindre hans behandlingsplan sagde det.

Vi skal holde status d. 22/12, tænk at man kan se frem til sådan en milepæl, for hvad kan vi egentlig forvente? Vi syntes han ser bedre ud, men det er jo ikke til at vide om det samme gør sig gældende indvendigt, det må vi bare sætte vores lid til.

Hjemme kl. 13.32 fik jeg endelig frokost, og Leander hyggede med farmor. Jeg skulle lige amme ham inden vi skulle hente Kristine, men da han på ingen måde er  tilfreds, så er det lidt en kamp. Derfor endte farmor med at gå selv, og vi stødte til da de var på vej tilbage.

Lægen har i mellemtiden ringet, og givet svar på blodprøverne. Alt er så fint, og hans immunforsvar der i sidste uge lå på 0,1 er rettet til 0,7, så der sker da et eller andet derinde der er godt.

Da vi var hjemme igen, gik Farmor efter Josefine, og Kristine og jeg gik igang med at lave guirlande, og tale om hvordan dagen var gået.

Da Josefine kom hjem, blev vi forkælet med farmors muffins, og jeg fik en skøn kop the (Jeg har fået en Thekalender fra Eva – glæder mig til at dele med hende).

Vi fik set begge julekalendere. Vi har købt dem på dvd, da vi ikke vil have at tøserne kommer så sent i seng, så kan de stadigvæk følge med i klassen, men vi bestemmer sengetiden – det er altså rart.

Det passede da Leander vågnede, så skulle vi spise aftensmad. Det er så hyggeligt at sidde samlet alle sammen, og især er det en sand fornøjelse at se hvordan Leander bare spiser.

Efter aftensmaden fik tøserne et bad, også havde de lokket en is ud af os – hvordan kunne det næsten ske. Nå Leander blev puttet, og derefter var det pigernes tur. Med ro i huset, lagde jeg mig på sofaen, Farmor kørte til Solrød (Der er jo også skønne børnebørn der trænger til besøg), og Thomas fik installeret overvågningskameraere. (Jeg har lige pt to billige til salg, hvis man er interesseret, vi kunne ikke få dem til at virke, men vi ved andre har – nypris 1800 kr.)

Jeg syntes det er rigtig svært at finde ro i krop og i hovedet, der er så mange ting jeg gerne vil gøre, men hvor skal man starte og hvor skal man slutte.

Jeg er begyndt at meditere igen, indtil videre så virker det i hvertfald på at få mælken til at løbe lidt mere frit.

Det passer heller ikke min tålmodighed at mine indlæg sådan forsvinder, måske det gør dem bedre, men det at tænke tankerne flere gange er ikke nødvendigvis for det gode, blev for eksempel sur på lastbilen igen.

God weekend til her alle – håber mit indlæg fra idag ikke bliver ligeså forsinket, men man kan jo aldrig vide.

2 kommentarer

  • Jane Ladevig Pedersen

    Dejlig weekend ønskes jer…..og medvind….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mormor.

    Kæreste Malene.
    Selvom du er min datter, så syntes jeg du er virkelig sej, og du overkommer det utroligste.
    Tror det er godt du får mediteret, så du forhåbentlig kan finde lidt indre ro. Bare en gang imellem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 26 - blæsevejr og fiskebil