Dag 25 - når mavefornemmelsen er den rigtige

Dag 26 – blæsevejr og fiskebil

img_2089

Leander er fortsat meget vågen om natten, og det er af en eller anden årsag også der han skal på toilettet. Og da det betyder som oftest udover/igennem tøjet på os begge, så må far hjælpe.

Vi er så godt igang med rigtig mad at han ikke længere bliver suppleret, men ville alligevel ønske at nætterne blev lidt anderledes.
Jeg ammede 3 gange fra kl. 1.40 til 4.20, der er ikke noget at sige til man er brugt.

Leander og jeg var oppe kl. 5.10, det er efterhånden hverdag, så da jeg havde været i bad etc, gik vi i køkkenet hvor der blev lavet kartoffel-/gulerodsmos og blandet medicin, alt imens resten af familien gjorde deres indtog i køkkenet.


img_2092
Morfar og Thomas blev sendt afsted, og pigerne og jeg var klar til at gå kl. 7.23 – så Josefine blev afleveret, og derefter gik turen til skolen.

Vel hjemme fik jeg morgenmad og en skøn kop the, det er så rart med en rolig morgen. Da Leander vågnede fik han havregrød (det glider ikke lige så let net), vi fjollede og legede, men han var ikke rigtig frisk – så retur i barnevognen. Vi gik til centeret for at fange fiskebilen, men den var ikke kommet kl. 10.15, så os tilbage igen. Leander sov da jeg var hjemme, men det blev til en kort lur.
Da jeg havde bestilt varer på nemlig, skulle jeg være hjemme mellem kl. 11-12, de kom kl. 11.30, så derefter fik vi lavet kartoffel-/gulerodsmos og blandet medicin, det tager alligevel en rum tid så da vi var færdige med at indtage det hele, var han noget utilfreds. Vi keder os vist begge to, og da det blæste virkelig meget ville jeg ikke byde ham en tur i barnevognen siddende op. Så derfor tog vi bilen op og fik tanket, og dagens højdepunkt var at vi fik købt fisk til aftensmaden. (Tænk at en tur til fiskebilen er højdepunktet).

Hjemme igen fik han bryst og lagt i barnevognen (kl.13.15). Så var det min tur til frokost, imens jeg indtager den ringer Kenneth fra skolen at Kristine er skidt tilpas, så aftalen bliver at hun bliver sendt hjem kl. 14, når hun har fri.

Puha det er ikke meget ro der er i hjemmet.
Vi fik puttet lidt, også var Leander klar igen. Thomas har travlt på jobbet og ville først kører kl. 16, så jeg ringede til morfar. (Han gik lidt før).
Så fik jeg fat i Daniel og Nikita, de ville gerne følge Josefine hjem (så skulle jeg ikke bikse med at Leander skulle sidde op i barnevognen foran børnehaven, med de ricisi det indebærer). Morfar fik handlet det sidste til aftensmaden, Leander blev puttet og kokkerierne kunne starte.

Morfar og jeg gik i gang, det er så hyggeligt at stå i køkkenet sammen. Der blev kreeret rødspættefileter med kartofler og persillesovs – luksus menu (der er vist rester til Idag).

Leander vækkede jeg kl. 17.45, da jeg syntes han skulle spise sammen med os, det var rigtig hyggeligt – og rigtig familiestemning.
Kl. 18.30 gik putning af alle mand igang, og kl. 19.30 kunne vi smide os på sofaen – hvilken luksus.
Trætheden melder sig efterhånden rigtig meget, så jeg falder efterhånden i søvn hver aften når blogindlægget skrives, så nu er jeg nået der til at det måske er ok det først kommer på om morgenen.

Efter en time gik Thomas til Leander, men da han kom ned igen glemte jeg at tænde babyalarmen, så da vi alle 3 vågnede på sofaen ved at han var ked af det, så har han vist været det længe. Det tog rigtig langtid for at få ham til at spise og falde til ro. Det lykkedes til sidst og vi endte med at gå i seng ret efter.

Dagen Idag har budt på et højdepunktet; fra at Leander bare har ligget på sit legetæppe, og kigget. Er han nu igen begyndt at rulle aktivt rundt, og han er flere gange blevet fundet på gulvet. Det er så skønt at se hans udvikling er på vej tilbage på rette spor, vi antager at det er fordi han er i bedring – så krydser vi bare fingre for at lægerne er enige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 25 - når mavefornemmelsen er den rigtige