Dag 226 - pigerne kommer hjem

Dag 227 – fart over feltet

img_7922 img_7923 img_7924 img_7926

Oppe, havde vi heldigvis god hjælp fra mormor, desværre kom Leander og jeg alligevel for sent ud af døren, og derfor i kø til Rigshospitalet. Og der var mere end almindelig trafik, så det tog rigtig langtid, heldigvis fik vi en parkeringsplads lige ved indgangen, og med det samme fik vi taget blodprøve.

Leander blev målt og vejet, og han er vokset 1 cm, så dejligt, og han har ikke tabt sig siden sidste uge.

Vi fortsatte til Allerød, hvor vi har forældresamtale med terapeuten, og vi landede lige i tide. Leander var i hopla, og der er jo masser af ting at se på og lege med, og sådan en halvanden time løber jo hurtigt afsted.

Det går fremad med pigerne, men der blev sat en tyk streg under at det bliver godt for Kristine at skifte lærere. Og Josefines ja-hat skal findes.

Jeg skal fortsat sørge for at børnene har mange legeaftaler, selvom det er hårdt for især mig.

Vi kørte hjem, Leander faldt i søvn, hjemme fik han noget at spise, inden jeg fik ham til at sove igen.

Jeg smed mig i solen, men lykken varede kort, så da Leander alligevel var oppe, gik vi afsted for at hente pigerne. Da de var hentet, fik børnene en is, Leander spiste af Kristines. Han er træt og tvær, og tydeligvis sulten.

Thomas kom hjem, vi fik lagt en slagplan – det er jo dansedag.

Det endte med at vi satte Leander i løbejoggeren, og Mormor, Leander og jeg løb til Solrød, Thomas tog pigerne og sin cykel med til Solrød.

Fremme fik jeg set Josefine danse, hun har virkelig udviklet sig, og var meget stolt da hun fik sin medalje.

Vi gik på gaden, mødtes med Mormor og Leander. Vi bestilte pizzaer (vejret var jo skønt), så vi kunne spise aftensmad i det fri, det føltes næsten normalt.

Thomas, Josefine og jeg gik afsted og fik også set Kristine danse og få medalje. Derefter blev der spist færdig, inden vi tog bilen hjem, og Thomas tog cyklen.

Hjemme fik pigerne lidt mere at spise, og jeg fik puttet Leander.

Da børnene sov, spiste Thomas og jeg lidt aftensmad (det var primært børnene der spiste i Solrød) på terrassen, imens vi hyggesnakkede med mormor.

Vi gik i seng ret derefter. Jeg blev straffet for vores roadshow Idag, da Leander ikke har spist optimalt, så jeg var oppe rigtig mange gave for at amme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 226 - pigerne kommer hjem