Dag 218 - børnefødselsdag og gæster

Dag 220 – mandag er bla dag

Ingen billeder

Mandag er altid sådan lidt underlig, og vi skal lige finde ud af hvordan vi skal igang med en ny uge. Heldigvis er mormor der, så det hjælper noget.
Bilen skal på værksted, så derfor er Thomas også hjemme.
Da pigerne var klar til aflevering fik jeg klaret det, dejligt med en rolig aflevering af Kristine, hvor hun fik tid til at finde en bog og til at sige farvel.
Josefine var fuld af fart, så det var en fest at aflevere hende.
Hjemme igen var mormor taget afsted, og Thomas og Leander var klar til at køre. Så afsted med os, bilen blev afleveret, og Thomas kørte Leander og jeg hjem igen. Sådan så var den morgen brugt. Thomas kørte på arbejde, og jeg puttede Leander. Vi gik en tur med barnevognen, og han faldt ret hurtigt i søvn.
Hjemme ryddede jeg lidt op, inden jeg smed mig på sofaen, i dette efterårsvejr.
Da Leander var oppe igen, bagte vi de boller som vi havde lagt dej til tidligere. Vi spiste dem, og hyggede lidt ekstra. Både Leander og jeg er rigtig trætte, sådan en indlæggelse, og når man så samtidig tager en søndag aften på Rigshospitalet så bliver man noget mør.
Hans appetit er ikke så god, så vi jonglere lidt med at finde på noget.
Vi fik hygget og puttet, inden Leander blev puttet igen. Da han sov, gik jeg kold på sofaen, og da han var oppe igen, var vejret stadigvæk som efterår.
Vi skulle hente bilen på værkstedet, men det var altså ikke nemt når man enten går i styrt regn eller solskin, så vi fik lokket Tante til at hente os og køre os til værkstedet.
Derfra kørte vi hen og hentede pigerne.
Hjemme fik de lidt at spise, inden vi skulle stryge afsted til dans.
Mormor kom hjem og tog Leander, imens vi tog afsted. Fremme fik Josefine danset, og vi troede vi skulle se hende gøre det, men det er først næste gang, så vi fik danset bro bro brille med børnene, til stor begejstring for både Kristine og Josefine.
Da Kristine gik ind til dans, kørte Josefine og jeg hjem til Mormor og Leander.
Mormor havde haft Leander i bad, så han var puttet klar. Mormor hentede i stedet for Kristine.
Da Leander sov, puttede jeg Josefine, og mormor puttede Kristine i kælderen.
Thomas kom hjem fra arbejde, og vi hyggede alle 3 i stuen med en film (det vil sige det var vist kun Thomas der så den), morfar stødte til selskabet.
Det endte med at vi gik i seng uden at have et en færdig film, men med stolthed over mine seje tøser der går til dans med mod og sejhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 218 - børnefødselsdag og gæster