Dag 127 - praktik og ny sonde

Dag 128 – ny sonde og lettelse

 

Thomas stod op med Leander, og jeg fik lov til at blive liggende, efter en noget urolig nat.
Da jeg stod op var det til Kristine, Thomas og Leander der dansede i stuen – dejligt.

Vi havde en aftale på Rigshospitalet kl. 9, så Thomas og jeg afløste hinanden i badet, imens Leander legede på gulvet.

Da jeg stod under brusen kunne jeg høre at Josefine var på vej ned af trappen. Josefine fik morgenmad, og det lykkedes at få pigerne i tøjet, ved hjælp af konkurrence og “jeg-tæller-til-ti”, uden vi blev uvenner. Bilen blev pakket, også drog familien på tur.

img_4047 img_4051

Fremme blev vi vel modtaget, og efter afhentning af plaster på 2. Sal (vi skifter tilbage til sondeplaster, der bruges på neonatal), så håber vi det måske kan holde lidt længere, så blev sonden lagt.
Pigerne var sultne (surprise når vi ankommer til morgenmad i køkkenet). Så der blev spist chokolade-morgenmad og boller. Men bare skønt pigerne er så trygge, at det for dem er helt normalt.

Vi legede lidt i legestuen, pakkede os sammen, gik til bilen, hvor klapvognen blev slået ud, og vi alle pakket lidt mere ind. Leander var træt, så han blev puttet og vi gik til legepladsen i Fælledparken.

En helt igennem skøn time, hvor Thomas og jeg nød en kop kaffe, imens vi lod telefonerne blive i lomme (med mindre vi selvfølgelig tog billeder), og bare nød vores dejlige pigers udfoldelser.
Der blev klappet når de rutschede, skubbet når de gyngede, og i det hele taget bare nydt at være udenfor sammen med andre (der var jo ingen der kunne se vores familie ikke ligner alle andre).

img_4053 img_4056 img_4059

img_7127

img_7133

Da humøret begyndte og dale, og jeg begyndte at fryse gik vi retur til afdelingen.
Det passede perfekt, i det Leander vågnede som vi var færdige med at vaske fingre og “pakke os ud”. Vi gik i køkkenet hvor børnene fik frokost.

For helt at forstå hvorfor vi egentlig ikke bare kørte hjem da sonden var lagt, skruer vi tiden tilbage til fredag aften.

Da vi skal give Leander sin aften medicin, kommer Thomas ind og fortæller at han har opdaget en knude i sit højre bryst. Vi bliver selvfølgelig begge rystet, men går i seng og “sover på det”. Vi sov mildest talt dårligt, og da Leander vågnede kontaktede Thomas lægevagten. De meddelte blot at hans skulle kontakte egen læge mandag. Hmm.
Lørdagen gik jo som bekendt, men da jeg var på Rigshospitalet for at få lagt ny sonde, talte jeg med sygeplejerskerne om vores bekymring. De mente at det nok godt kunne lade sig gøre at få en af lægerne til at mærke på knuden, hvis vi kom i dagvagten (selvfølgelig kun hvis vi havde et ærinde alligevel). Og da Leander jo var så venlig at hive sin sonde op igen, så skulle vi jo retur Idag. Men da det jo på ingen måde hverken skal eller kan prioriteres i forhold til de syge børn, var der jo ventetid (og ingen cirka tid).
Men til alt held var der en læge som havde 30 ledige sekunder efter frokost og mærkede på “knuden”, og kunne fortælle det blot var en hævet lymfeknude, og at det var helt ufarligt, så længe den selvfølgelig ikke blev større. Puha hvilken lettelse.

Vi kørte meget lettere hjem. Hjemme fik vi lavet frokost/eftermiddagsmad til os alle. Vi spiste i stuen, imens vi så Planet Earth, Leander med stort velbehag. Derefter blev Leander puttet, Thomas regnede på de hegn der skal bygges, og pigerne og jeg gjorde rent ovenpå.

Det er tydeligt at vores energi niveau er steget, efter turen til RH og Stemningen i hjemmet et lettet gevaldigt.

Da vi var færdige med rengøringen ovenpå, vågnede Leander. Pigerne hold diskotek og jeg forberedte Leanders aftensmad. Imens kom min fætter forbi med sin minigraver, som vi kan låne til at få hækken op. Så skal vi bare finde hjælpere, til vores hegnsprojekter. Naboerne mener ikke de har nogle der kan hjælpe? Jeg tænker at meddeler vi at så vil vi hellere betale os fra hjælpen, så kan de nok finde nogle det kan hjælpe alligevel, men hvad tænker I? Er jeg helt gal på den?

Da børnene var spist af fik de alle 3 et bad, det vil sige tøserne startede, og de var hurtige. Så vi skyndte os afsted, for at købe fødselsdagsgaver til de børnefødselsdage de skal til i kommende uge, og gaver til Leander.

Vi var hurtige, så hjemme igen fik pigerne en portion chokolade-morgenmad, inden de blev puttet, puttede jeg Leander.

Vi fik ordnet medicin, til både i aften og hele dagen i morgen, madpakkerne blev smurt, og der blev handlet til ugen der kommer på nettet.

Vi lod hus være hus, og slappede af hver især.

Så som I nok kan regne ud har weekenden været noget anderledes end vi kunne drømme om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 127 - praktik og ny sonde