Dag 191 - oprydning, eller er det "muge ud"?

Dag 192 – dansedag og sondefri

img_4811 img_4812 img_4813

Mandag morgen vågnede jeg med smerter, for min dumme blærebetændelse, så Thomas tog sig af børnene.
Da alle var klar til af gå, gik Leander og jeg nedenunder, vi legede i stuen, inden han blev puttet til sin første lur. Jeg lagde mig på sofaen, pakket ind i tæpper.

Da Leander vågnede, legede vi på gulvet i stuen, med al legemad børnene har. Det er ret sjovt at se hvordan så småt begynder at lege med. Så jeg fik serveret “kaffe”.
Da Leander lige var lagt ud for at sove, faldt jeg omkuld på sofaen og Thomas kom hjem. Jeg er skift tilpas og meget kvæstet. Så jeg sov, imens Thomas passede babyalarm og arbejde. Tænk at han alligevel sov næsten 3 timer.
Da han vågnede, gik vi sammen afsted for at hente pigerne, og derfra legede vi i haven.
Det er jo danse-dag, så det endte med at vi alle 5 drog afsted. Pigerne kom til dans, vi hyggede hos farbror og tante, skønt lige at se niece og nevø.
Hjemme fra dans blev ungerne puttet, og vi drattede omkuld på sofaen.

ps den unge mand hev sin sonde op igen, keg valgte at trække den til tirsdag, når vi alligevel skal ind til kemo – han er så lækker uden. Man vænner sig nemt til at han altid har soden – utroligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 191 - oprydning, eller er det "muge ud"?