Dag 275 - første skoledag efter ferien

Dag 276 – første normale dag efter ferien

img_5782 img_5785

 

Tirsdag 8/8

Det er Leanders og min første dag “alene” hjemme i 5 uger, så det er med at nyde det.

Oppe blev alle mand klar til at gå ud af døren, til tiden faktisk, og ikke nok med det, pigerne har fået sat hår, og vi har spist morgenmad sammen. Det er en del af vores nye hverdag, at den er skemalagt, så vi ikke hele tiden er bagud, men også så vi har en hel klar rolle fordeling herhjemme, og ikke mindst så er det tidsfastsat.

Vi fik afleveret Kristine, og Josefine.
Hjemme blev Leander ammet, han faldt i søvn ved brystet, så jeg lagde ham i hans seng, for at sove den første lur. Jeg lagde mig på sofaen, for at nyde at muligheden bød sig, og fordi min ryg trænger til hvile.

Jeg nød i den grad roen, det er dejligt når der er liv i huset, men ligeså fantastisk er det når der er ro.

Med Leander oppe fik vi lavet boller, ordnet vasketøj, ryddet op og leget med bold. Det er så hyggeligt, og han forsøger virkelig at kommunikere nu.
Vi spiste frokost sammen, men han har ikke så meget tålmodighed, så det endte med at han blev puttet og sov (efter en rimelig gå tur). Jeg fortsatte oprydningen, og da Leander var oppe igen kunne vi gå afsted for at hente Kristine og Josefine. Da vi var hjemme, passede det med at Thomas kom ret efter.
Jeg lavede aftensmad, bliver altid så glad når jeg får brugt de rester vi har i køleskabet, så vi ikke smider det ud, og samtidig bruger det på en anden måde.

Morfar var stødt til, og da vi havde spist gav Thomas børnene et bad, imens Morfar og jeg ordnede køkken.
Jeg fik puttet Leander, og Thomas puttede pigerne, imens fik jeg smurt mad og ordnet medicin.

Da børnene sov gik vi omkuld på sofaen, inden det var godnat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 275 - første skoledag efter ferien