Dag 104 - STATUS og Disney on ICE

Dag 105 – første dag hjemme og håndværker

img_3153

Klokken 5.09 vågnede Leander, det blev til to bleskift og en amning, men det lykkedes ikke at få ham til at sove mere. Thomas tog alle 3 børn med ned og spise morgenmad, og fik nusset om dem.

Jeg blev liggende i min seng, og nød summen fra familien i køkkenet. Pigerne kom op på skift for at putte lidt.

Klokken 6.20 kom Josefine og sagde jeg skulle op, var faktisk på vej. Jeg fik ordnet medicin til Leander, og derefter gik jeg i bad. Thomas afleverede pigerne, og jeg nussede lidt rundt.

Jeg fik puttet Leander til lur, men det var en kort en af slagsen. Jeg nåede knapt at skrive mit blogoplæg færdig, før han meldte sig igen.

Det passede med at tømreren kom for at sættes dørerne i, i kælderen. Det er så dejligt, nå mangler alt det anset bare.

Imens legede vi ovenpå, Leander snotter desværre til igen, så meget har han alligevel ikke været sammen med pigerne. Hmm, kan ikke helt gennemskue hvad jeg skal gøre mere/gøre anderledes.

Han var rigtig træt til formiddag, jeg fik ham til at sove på min arm, men idet jeg lagde ham i barnevognen vågnede han.

Jeg fik lavet frokost til os begge, og undervejs i frokosten facetimede vi med Moster Mie, det var så hyggeligt. Det endte med at vi hyggede ved frokostbordet i en time, er blot i tvivl om hvor meget han rent faktisk spiste, men lidt røg der vel ned.

img_3163

Derefter tumlede vi lidt i sofaen, og det endte med han faldt helt til ro liggende på maven, og nusset på ryggen. Jeg skyndte mig at lægge ham til brystet, inden han faldt helt i søvn, og supplerede efterfølgende på sonden.
Jeg skyndte mig at lægge ham i barnevognen, og derefter smed jeg mig på sofaen. Det gælder om at tage den pause som er mulig.
Da vi var forbi de første 45 min, tog jeg tøj på, for at hente pigerne.
Startede med Kristine, hun ville bestemt ikke med hjem, men det endte alligevel med hun kom, om end lidt modvilligt.
Der var en del brok på hjemvejen over trætte ben, så at hente Josefine var simpelthen for meget for den unge dame. Hun blev meget gal på mig, men det skulle vise sig at være første gang af flere.
I børnehaven blev jeg mødt af en glad Josefine, hun havde bestemt haft en rigtig god dag.
Turen hjem gik med Josefine som fører af barnevognen, Leander var halvvejs vågen, men sagde ikke en lyd. Mon ikke han har nydt lyden af pigerne.

Kristine havde travlt med at kaste med sine vanter, så hun kom bagud. Så det var anden gang i dag jeg var ond, og havde ødelagt dagen. For hendes ben var trætte, og de kunne simpelthen ikke gå ned af indkørslen. Heldigvis ville skæbnen at benene kunne lidt mere, så hun kom også med ind.

Jeg fik lagt tingene på plads, og så passede det med at Leander vågnede.

Han blev rigtig glad for at se sine søstre, så de hyggede i stuen. Imens lavede jeg pandekager med banan og chokolade.

Jeg var sikker på det var et hit, men Josefine ville i hvertfald ikke have det. Hun foretrak tyggegummi.
Heldigvis ville både Kristine og Leander gerne have det, så vi tre sad i køkkenet og hyggede omkring det.

Jeg fik ryddet væk, og det passede med at Thomas kom hjem. Så han fik Leander at hygge med.

Det var så hyggeligt, og da der var styr på aftensmaden, var der masser af tid til leg og hygge for os alle 5.

Jeg er igang med at lave er udkast til tjek-lister, så vi kan printe en liste ud med opgaver for dagen. Det kan i hvertfald hjælpe os med at holde overblik, og struktur. Så jeg regner med at jeg får lavet den færdige i weekenden, så mandag bliver mere struktureret.
Og ja sp starter vi med en ferieuge, men måske det er meget godt. For så kan jeg være heldig at Leander er mere motiveret til at spise, trods kemo.

Aftensmaden blev serveret, og det var den lille supermand der lagde bedst ud. Han er meget begejstret for alt hvad han bliver præsenteret for. Og i sær efter vi har fået dækservietter med indbygget tallerken, så har han jo enormt meget frihed til st styre spisningen selv.

Josefine skulle have lidt tilløb, men ned gled hendes aftensmad også. Kristine derimod endte i sengen, fordi hun bestemt ikke kunne lide sin aftensmad, og havregryn ville hun ikke have.
Reglen herhjemme er enkel, spiser man ikke aftensmad kommer man i seng.

Så Kristine gik i seng, imens Leander og Josefine fik et bad. Imens jeg fik gjort Leander natklar, hjalp Thomas Josefine, og Kristine hylede. Jeg var pr definition den ondeste der fandtes, og jeg havde gjort at hun havde den dårligste dag i hendes liv. Det er vist godt hun skal i terapi på mandag.

Jeg puttede Leander, imens fik Thomas Kristine til at spise sin havregryn. Da jeg var nede, blandede Josefine og jeg fredagsslik.
Da Kristine havde spist var stemningen vendt, så det endte med hygge i stuen til Disney Sjov og slik.

img_3167

Jeg håber på en rolig aften – også vil jeg nyde en weekend, forhåbentlig uden besøg på Rigshospitalet.
Mandag starter første uge, i den nye behandlingsplan. Jeg er spændt på både godt og ondt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 104 - STATUS og Disney on ICE