Dag 274 - kiropraktorvagten og Rigshospitalet

Dag 275 – første skoledag efter ferien

img_8531 img_8535

Mandag 7/8

Så begynder hverdagen, og da Kristine jo skal møde til første dag kl. 8, skulle hun tidligt op. Josefine fik lov til at sove videre, det er med at nyde den sidste rest af feriestemning.
Thomas og Kristine strøg ud af døren, og Josefine og jeg startede meget langsomt ud. Vi fik morgenmad, jeg fik givet børnene tøj på, og fik selv taget et bad. Da det var overstået, kunne jeg sp skifte alt Leander tøj, for han havde stået op ad badekarret imens jeg var i bad, og bruseforhænget måtte bestemt ikke være trukket for.

Da Thomas kom hjem, blev Leander puttet, og vi gik afsted for at aflevere Josefine i børnehaven.

Vi havde jo pludselig tid til at lave praktisk, uden nogle børn hjemme, det betød at vi fik styr på kørselsregnskabet (det var en længere historie), og sorteret i bunkerne. Vi er slet ikke færdige, men det bliver vi forhåbentlig snart.
Thomas har fået hold i nakken, det er vist ret tydeligt at vi begge er ret møre af sommerferie, og ikke mindst at vi trænger til at komme i form og passe på os selv. Det må da også være på tide.
Da Leander vågnede fik han lidt at spise, så kørte vi afsted efter en meget glad Kristine det havde rigtig mange ting på hjertet. Vi fortsatte til Valby hvor vi købte en sandwich, der blev indtaget på en hyggelig legeplads, inden vi gik til kiropraktor.
Vi blev i den grad løsnet op, det var så rart. Jeg har ikke været til kiropraktor siden før Leander blev syg, så det var i den grad tiltrængt. Han trykkede også lidt på Kristines nakke, den var lidt spændt.

Derfra kørte vi hjem, fik puttet Leander, og så hentede Kristine og jeg Josefine, inden vi kørte afsted for at købe indendørssko til Kristine, og gymnastiksko til Josefine. Desværre var det svært at finde en sko til Kristine, så vi må ty til nettet, men Josefine fik sine sko til stor begejstring.

Hjemme afklarede Thomas og jeg hvad vi lige gjorde i forhold til aftensmad, så Thomas tryllede i køkkenet imens jeg underholdte ungerne. Jeg måtte et smut i Netto efter gulerødder, og på vejen hjem mødte jeg en kollega. Så hyggeligt lige at snakke lidt med hende, så bliver man mindet om hvor langtid det er man allerede har været væk.

Hjemme fik jeg lavet en hurtig råkost, også spiste vi alle mand.

Vi fin badet, puttet, smurt madpakker og lavet medicin, inden vi smed os på sofaen, men taknemlighed over at hverdagen trods alt er igang igen, for den er nu engang skøn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 274 - kiropraktorvagten og Rigshospitalet