Dag 168 - kaos og fødselsdag

Dag 169 – Lolland og gudmor

img_4569

Da vi ko sov i Greve, var det med at komme tidligt op, det hjalp Leander os med, så Thomas og jeg skyndte os at tage er bad, og blev ungerne pakket i bilen, så vi kunne komme afsted – kl. 6.47 trillede vi ud af indkørslen, klar til barnedåb.

Da vi landede hos Farmor og Farfar, stod der lækker morgenmad parat, vi fik spist alle sammen.

Derefter fik vi igang med at ordne os, Moster Mie kom med et billede Leander skulle sætte sit fingeraftryk på, og Therese kom for at sættes tøsernes og nit hår. Føler mig så heldig at det kunne lade sig gøre.

Kl. 9.50 var vi klar til at køre, Leander var puttet i barnevognen, så han opdagede slet ikke vi tog afsted.

Pigerne blev sat af hos Mormor og Morfar, imens Thomas og jeg hentede Oldemors sko, købte en lille ting til Liv og en skriver til maleriet, og sluttelig et par støvletter til mig.

Vi hentede pigerne igen, også var vi i domkirken kl. 10.50 (for en gangs skyld i god tid).

Karoline fik sin dåbskjole på, og ceremonien kunne begyndte. En lille mus, med appetit på livet fik sit navn. Hun hørte efter hvad præsten sagde, og slappede af til salmerne. En dejlig oplevelse, er pavestolt.

Vi kørte til stedet vi skulle være, der blev serveret lækker mad, også var der hygge over hele linjen.

Da vi nærmede os kl. 17, kørte vi til Farmor og Farfar, der var lavet lækker aftensmad til os, og Leander var rigtig glad for at se os. Han har været lidt pjævset, og han stiger i temperatur. Det tegner ikke godt.

Efter aftensmad, pakkede vi sammen og kørte hjem.

Dejlig skøn dag på Lolland, men dejligt at vær hjemme igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 168 - kaos og fødselsdag