Dag 302 - mandagstænksom

Dag 303 – Tirsdagstræning og bollebagning

img_8821 img_8822 img_8828 img_8829

Tirsdag 5/9

Vi fik afleveret pigerne i ordentlig tid, så det betyder at vi har lidt mere ro. Leander fik jeg puttet, og jeg gik omkuld på sofaen. Velvidende at jeg faktisk skulle lave lidt andet, men det er ikke nemt. Jeg endte med at lægge en bolledej, så havde jeg udrettet lidt.

Da Leander var oppe, fik vi bagt boller, ordnet vasketøj og hygget. Da Leander blev puttet igen, forberedte jeg aftensmad, så det var nemmere at overskue. Da Leander vågnede, hentede vi Kristine og Josefine.

Vi fik lavet lektier, og gjort klar til Josefines gymnastik. Da Kristines badminton er aflyst på grund af ligakamp. Vi fik afleveret Josefine til gymnastik (Nanna ventede udenfor – helt perfekt), vi drønede hjem igen. Fik sat mad i oven, klædt om til løbetøj, og ventede på Thomas. (Han var for at sige det mildt forsinket), men afsted kom vi, Leander i løbejogger, Kristine på cykel og Thomas halsende efter mig – ej jeg skal være god. Han gav virkelig alt hvad han havde, og vi kom igennem. Desværre var vi ikke hurtige nok, så Josefine og Nanna sad pænt og ventede (lidt for længe), på vejen hjem smuttede Josefine og jeg forbi apoteket, og fik hentet en gin til Thomas. Han skal forkæles, bare fordi han er top sej, og fordi han er min.

Hjemme kunne vi spise aftensmad (Thomas, Morfar, Kristine og Leander ventede), lækkert at den bare var klar, så kræver det ikke så meget.

Børnene fik bad, også var det sengetid. Jeg havde lovet at hjælpe min mor med at bage boller til hendes venindes fødselsdag, så jeg endte med at sætte både min far og Thomas i gang.

Morfar og jeg fik lavet bolledej, og jeg fik lavet kanelsnegle/blomster. Thomas lavede en lækker Gin/Tonic til os, som kunne nydes imens dejen hævede.

Da den var færdig hævet fik jeg formet, 68 boller, så håber vi bare det er tilstrækkeligt. Vi gad i hvert fald ikke mere.

Så det endte med at vi hoppede under dynen, i morgen venter der en ”hold-tungen-lige-i-munden-dag”, så energien bliver der brug for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 302 - mandagstænksom