Dag 201 - fødselsdag og SIV

Dag 202 – ny blodprøve og frokost med far

img_4952

Tidligt oppe, fik vi lagt dej til boller, og bagt dem. Thomas skal kører Moster Mette, Dennis og Karoline til lufthavnen.
De kom lige så jeg kunne få kysset på min niece, og Moster kunne spise en bolle.
Leanders humør er langt fra i top, så det kræver en del af mig. Da han var oppe fra lur, syntes jeg han virkede mere bleg, og min mavefornemmelse sagde mig at hans blodprocent var faldet igen.
Så jeg ringede ind til afdelingen, og vi aftalte at komme ind til blodprøve.
Vi pakkede Os sammen, og velankommet, var vi heldige med parkeringspladsen.
Vi mødte en der ventede på sin mand, der var ved at få stråler. Før i tiden ville hendes sindstilstand have påvirket mig, men når man pludselig er en del af den verden, så preller det af. Underligt jeg er indrettet sådan, måske jeg ikke er så meget i kontakt med mine følelser mere?
Da den var taget, tog vi ind til Thomas arbejde så vi kunne spise frokost sammen. Der var ingen andre derinde, så vi hyggede, med leg over det hele (det er normalt ikke så nemt når de andre skal arbejde).
Derefter kørte vi retur til Greve, Leander faldt i søvn. Men denne gang lykkedes det mig faktisk at få ham til at sove videre.
Jeg fik ordnet lidt vasketøj, og ryddet lidt op. Det ses ellers ikke.
Da Thomas kom hjem var der dømt lidt leg, inden aftensmad og bad for den unge mand. Det er utroligt så meget tid vi har, når vi kun har ham hjemme. Vi bruger den ikke fornuftigt, så vi ligger på sofa, lader huset fylde og overskuddet forsvinde, men sådan er det bare at være os i øjeblikket. Nætterne er lange, og vores tid med overskud er for lidt.

Leanders blodprocent er faldet til 4,9 så imorgen skal han have blod.

1 kommentar

  • Jane ladevig pedersen

    Han ser ellers bare så glad ud …lillemanden🌹🌹

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 201 - fødselsdag og SIV