Dag 2229 Badminton - en velkendt og vidunderlig verden

Dag 2270 – Fysioterapi og robot

Leander er startet til fysioterapi, og har været afsted allerede 2 gange, han har fået noget “modellervoks”, han skal arbejde med dagligt, for at styrke særligt musklerne i fingre/hænder/arme. Det er hårdt for ham, men han syntes også det er lidt sjovt, særligt når pigerne leger sammen med ham.

Jeg har netop bestilt greb til hans blyant, som skulle kunne gøre en forskel for ham, så det bliver nemmere for at ham at lave de bløde bevægelser, og i stedet for at han skal skifte grebet til alle sine blyanter/farver, så har jeg købt så han kan få det til dem alle, vi håber det kan aflaste ham endnu mere, så det bliver nemmere at arbejde med bogstaverne og tegne.

Derudover så har han fået en robot, der “er Leander” i skolen, så når han er på reduceret skema, kan han sidde herhjemme og være med i klassen. Indtil videre fungere det ret godt, og han deltog aktivt flere gange i går, som er hans hjemme dag.

Der er flere der passer robotten, når han ikke er i skole, og det kan være med til at han, også lære andre børn at kende, og det kan måske også være med til at andre børn kan inkluderes i samværet.

Vi er så glade for at vi har fået mulighed for at være en del af dette projekt, og jeg kan se så mange muligheder i det. Jeg håber sådan at projektet kan rulles ud, så børn der har svært ved at være i skolen, og særligt de lidt ældre børn måske på den måde kan komme tilbage til deres skoleliv (Uden at jeg overhovedet skal kloge mig på, om det er muligt).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2229 Badminton - en velkendt og vidunderlig verden