Dag 576 - opsummering

Dag 588 – Oldemor med neglelak

Vi havde besøg af min farmor, børnenes oldemor forleden dag, hun bliver 93 år i næste uge. 

Det var en helt vidunderlig dag, vi fik talt med hinanden om stort og småt, men det bedste var at se Josefine tale med oldemor. Hun viste hvad hun kunne på gyngen, fortalte livligt om alt hvad hun havde oplevet, givet komplimenter. 

Da hende og jeg kørte til tandlæge, havde vi aftalt at tage kage med hjem til eftermiddagskaffen.

Men den unge dame ville meget gerne have en buket blomster med hjem til Oldemor, fordi hun er sød og smuk. Så smelter ens hjerte, men især da vi så kom hjem.

Hun havde fået til smiley klistermærker, men dem fik Oldemor så de kunne pynte på rollatoren, så fik hun en buket, hvilket hun slet ikke kunne forstå, men det øjeblik som jeg især glædes ved, er da Josefine spørger Oldemor om ikke hun vil have neglelak på.

Selvfølgelig ville hun det, og Josefine gav hende neglelak på, med stor koncentration, Oldemor dikterede. Hun håbede det kunne holde til hendes fødselsdag, men vi har lovet at tage med så hun kan få et nyt lag på når hun nu får gæster. 

Jeg bliver så glad når jeg ser hvordan hun oprigtigt havde lyst til at hygge med Oldemor, fortælle hende, vise hende alt hvad hun kunne, og ikke trak sig fordi Oldemor måske ikke dufter som hun har gjort, ikke hører så godt, eller forstår hvad hun mener. 

Det var en skøn dag, som jeg i hvertfald lever meget højt på. Det er så dyrebart den tid vi har sammen, er så taknemmelig over at min mor havde muligheden og lysten til at have min farmor med på tur, så hun fik genoplevet hvor vi bor. 

Og den største cadeau var vel egentlig st hun imponeret af hvor flot jeg holder haven, men farmor hvis have altid har stået snor lige, hvor al ukrudt er taget inden solen står op, og hvor vi har kunne se smukke blomster det meste af året. Det er i sandhed det største skulderklap jeg kan få fra hende, jeg syntes nemlig ikke vi når hende til sokholderne. 

Jeg kan så se at dette indlæg ikke er blevet udgivet, så nu har vi faktisk holdt hendes fødselsdag. Josefine sørgede for flotte negle, og Oldemor var lykkelig. 

Jeg glæder mig over at Josefine syntes det er hyggeligt at nusse om hende. 

Vi fik også købt solsikker til hendes have, og Kristine havde lavet et fint armbånd. 

Jeg håber at alle husker at nyde de små stunder der giver livet værdi, de situationer man ikke kan forudse, og være i dem og nyde dem på godt og ondt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 576 - opsummering