Dag 1805 - Så kom vi endnu engang "igennem" jubilæet

Dag 1833 – alt for mange dage efterhånden

Scanningsvaret er kommet, den blev lavet 1. december, sidste år var det d. 30. november.

Behandlingen virker, der er ikke noget at spore der kan forklare hvorfor Leander har mavesmerter, smerter/kløe i sine fødder eller på anden måde en forklaring.

Det giver, fordi det ikke er sygdommen der spøger, men samtidig giver det ondt i maven, fordi – hvad er det så?

Sådan er det lige nu, vi kan ikke helt finde op og ned i det, og jeg tror egentlig det er et meget godt billede på hvordan det er at være herhjemme i øjeblikket. Lige under overfladen ligger frygten og lurer, vi har oplevet det værste der kunne ske, at vores barn blev alvorligt sygt. Det betyder at, når jeg høre om børn der bliver dårlige/syge (af den ene eller anden grund), så får jeg ondt i maven, og tænker med det samme det værste. Jeg skal virkelig passe på mig selv, og forsøge at berolige mig selv med, at ikke alle børn der bliver syge, får kræft. Hele mit system stritter, og jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg skal hverken stikke eller bekende.

Derudover så sker der mange fantastiske ting i vores liv, forstået på den måde at, pigerne har været til deres første badmintonstævne, det var sjovt at være tilbage i hallen, nu som forælder. Jeg glæder mig allerede til de skal afsted igen i januar. Jeg snakkede med træneren, og mon ikke jeg snart (og måske Thomas), kan begynde at svinge ketcheren igen – det håber jeg vi kan finde tid til, selvom det at holde sig i gang nærmest er en umulighed. Ville ønske jeg havde flere timer i døgnet.

Vi har endelig (efter halvandet år) fået ladestander hjemme, det betyder at vores rækkevidde angst i el-bilen, er over.

Jeg har fået lavet en test hos FirstMind, der giver et indblik i hvilke talenter jeg besidder. Samtidig gav det et indblik i hvorf0r jeg ikke trives i jobbet jeg har haft i banken, før jeg blev rådgiver, og jeg fandt ud af hvilke elementer af jobbet jeg ikke trives i. Det er en fantastisk indsigt at få, og jeg blev egentlig helt vild glad, og følte at alle mine kvaliteter blev anerkendt. Samtidig har Thomas fået samme test, og det viser sig at vi er hinandens diametrale modsætninger, mine to største talenter, er Thomas’ mindste, og omvendt. Det giver så meget mening ifht vores handlemønstre, og vores måde at anskue problemstillinger, og finde løsninger.

Vi har været igennem ParTjek, det kan virkelig anbefales, en vidunderlig måde at kigge på vores styrker i forholdet, og sørge for at spille hinanden gode. Det næste skridt på vejen må blive at læse/høre “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” og “Kærlighedens sprog”.

Jeg skal have sat gang i min løbetræning igen, men jeg har faktisk givet mig selv til februar, så jeg i stedet for sætter mere ind på at få gået og få den friske luft. Det giver mig rigtig meget energi og lykke at give mig den kærlige stund.

Også er jeg begyndt hos min Anja, til en vintercirkel, hvor vi mødes 4 gange, i de 4 mørke måneder, jeg bliver lige begejstret hver gang, og kan virkelig mærke hvor meget jeg har rykket siden jeg startede hos hende i 2014 – alle burde have en Anja i deres liv, jeg håber jeg på et tidspunkt kan bidrage og fremelske de samme i andre, som Anja gør i mig. Derudover laver hun nogle vidunderlige room spray i sin virksomhed Happy Heart, det gør en forskel.

Jeg ventet i disse dag på at blive moster for 5 gang, glæder mig til at møde det lille ny menneske, når den ellers er klar til at gøre sin entre 🤣

må I alle få en vidunderlig weekend ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1805 - Så kom vi endnu engang "igennem" jubilæet