Dag 1925 Et samlet overblik

Dag 1985 – Josefines fødselsdag

Så gik der pludselig 8 uger, siden sidste opslag, men sådan er det med livet. Man kan ikke altid regne med at man får gjort det man gerne vil, eller skriver det man ønsker sig.

Jeg har skrevet på et indlæg, men det skal lige vente lidt med at blive udgivet, indtil da vil vi fejre at det idag er 9 år siden at Josefine kom til verden.

Det gjorde hun 11 dage før tid, helt uden forvarsel. Hun kom til verden midt om natten, 3 timer efter vandet var gået. Hun kom til verden ved super akut kejsersnit, og kom ud som en lille fis, der fra starten af drillede os lidt. Men hvilken lille mild pige der kom ud til os. Jeg var helt naiv, så jeg kunne ikke forestille mig at vi fik andet end et barn der var i forvejen, men sådan er verden jo langt fra. Josefine ligner sin far af udseende, men sin mor af være måde.

Dagligt lære hun os ny viden, hun indbyder til dans og sang, munden står sjældent stille, og hendes krop er hele tiden i bevægelse. Hun har en fantastisk evne til at sove, særligt når hun selv vil.

Dagen fejres med badminton, og familiær hygge.

Siden jeg skrev sidst, der har Kristine skiftet skole. Det har været noget af et tilløb vi har taget os, men vi er slet ikke i tvivl om at det er det helt rigtige for hende. Vi har fået vores glade pige tilbage, vi har kun set hende i glimt siden dagplejen, så hun har været savnet.

Hvis vi kigger retrospektivt, så skulle hun være flyttet tidligere, men vi har ikke haft overskuddet, og været villig til at tage de konsekvenser der kan følge med – jeg deler et indlæg på et tidspunkt om det hele, det er stadigvæk lidt følelsesladet.

Leander er startet i SFO – det er jo en noget anden verden end børnehaven, så dagene er endnu kortere end i børnehaven, og overskuddet til andet er meget mindre.

Det kommer der også en historie om – jeg går og overvejer at skrive en bog, men ved ikke helt hvor jeg skal starte, og om der overhovedet er nogen der gider at læse den – men den gror på mig, så mon ikke den på et tidspunkt skal ud igennem fingrene.

Jeg overvejer også at forsøge den politiske vej, se om jeg kan være med til at ændre systemet, så fremtidige familier ikke skal igennem det samme som os, men det har vist længere vej. Jeg skal lige gennemskue hvor jeg skal starte – måske der er en af jer der har en ide – del også gerne mit budskab, så jeg måske kan komme i kontakt med de rigtige kanaler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1925 Et samlet overblik