Dag 42 - weekend klar

Dag 43 – Mor er den gode

Altså natten var jo ualmindelig kort, så da Leander var klar kl 5, var det et forældrepar der var lidt lange i masken. Vi gjorde hvad vi kunne for at få ham til at sove videre, men det lykkedes ikke rigtig.

Jeg gik i køkkenet og ordnede medicin kl. 6, også forsøgte jeg ellers at holde ro på, så ikke vi fik vækket resten af huset. Kl. 7 blev han puttet igen i barnevognen, og Thomas og jeg skyndte at lægge os til at sove igen.

Det var en stakket frist, men kl. 8 var Leander vågen igen, samtidig stod Kristine, Josefine og William op. Jeg fik lov til at blive liggende, føler mig heldig. Jeg stod op kl. 8.30, det føltes som om jeg havde ligget i en evighed.

Resten af selskabet fulgte efter, og Thomas sørgede for morgenmad, imens vi andre hyggede om børnene, og fortsatte samtalen hvor vi slap den igår.

Da alle havde spist morgenmad, der var ryddet væk, takkede Familien fra Kildebrøde af, og vi kiggede på hinanden og tænkte, hvad skal vi så? Det blev en lidt underlig formiddag. Leander blev puttet igen kl 10.30, Thomas og jeg gik i seng igen, imens pigerne så tv. Jeg fik skrevet mit blogindlæg, imens Thomas hurtigt arriverede i drømmeland. Jeg forsøgte at sove, men min hjerne kan ikke slå fra. Jeg har virkelig svært ved at give mig selv ro i hovedet, så jeg kan sove. Der er mange tanker der fylder, og selvom jeg er træt, sover jeg ikke.

Da klokken var kvart i tolv, lavede jeg frokost til ungerne og jeg selv, og kl. 12.20 var Leander klar igen. Jeg sørgede for medicin, imens Kristine hjalp mig med at underholde, samt trækken den op i sprøjter. Det er imponerende så hurtig hun tager ved lære, det er ikke sikkert det er rigtig godt? Vi gik op og vækkede Thomas, og forsøgte at lægge en slagplan.

Det blev som følger, Thomas og Leander kørte til Søborg efter Thomas’ læsebriller som han havde glemt, og pigerne og jeg tog i Waves, hvor jeg fik handlet de sidste julegaver. Vi træffer hurtige beslutninger, så da der var gået en time vendte vi næsen hjem igen. Jeg havde lovet pigerne en is/slush ice, derfor slog vi et hurtigt smut forbi Greve Midtby center. Hjemme igen, var der hygge for alle pengene, Leander delte is med Josefine, og var i sit es. Kristine og Josefine var fulde af fis, og fik virkelig beskæftiget den lille mand.

img_6394

Vi havde købt maling til t-shirts, så da Leander var putte klar igen, gik Thomas med ham, imens jeg hjælp pigerne igang. Så fik jeg købt de sidste julegaver på nettet, og Kristine og jeg fik købt julekjoler til pigerne. Så krydser vi bare fingre for at det når at komme inden d. 24.

Leander var hurtig klar igen, så da han var oppe kl. 17, spiste vi aftensmad, og derefter gik alle mand i bad. Leander fik lov til at komme med, det er anden gang inden for en uge, men inden da havde han ikke fået et ordentligt bad siden oktober, det siger vist alt om hvordan han har haft det, og hvad vi som forældre har kunnet overskue.

Afslutningen på badet var knapt så fornøjeligt, for Josefine mente bestemt ikke hun var færdig under bruseren, da Kristine kom til, så hun var virkelig sur. Hun konstaterede at far tarvelig, og jeg måtte gyde olie på vandende. Det resulterede i at pigerne enstemmigt fortalte at jeg bestemte mest herhjemme, og Kristine supplerede med at jeg var den strenge, hvorefter Josefine konkluderede at hun altså mente jeg var den gode.

Puha det er altså noget af nogle opgaver vores børn sætter os på, men vi må blive virkelig gode konfliktmæglere, når først vores børn flytter hjemmefra.

Jeg puttede Leander på sit eget værelse, det bliver spændende hvordan natten går, eller måske nærmere hvornår jeg bliver nød til at hente ham ind i vores seng, fordi jeg ikke kan sove uden ham.

Vi hyggede i stuen med tøserne, inden det var godnat tid for dem også. Kristine har tiltagende ondt i maven, men vi har valgt at holde hesten til i morgen, vi tror måske hun er lidt forstoppet. Hun har ingen feber overhovedet, og mavepinen er tiltagende med trætheden, så hvis vi er heldige, så får hun gang i maven i løbet af natten, men det er jo ikke til at vide.

Vi har haft en underlig øv dag, vi har ikke udrettet noget, hvilket er meget ulig os, og det irritere os rigtig meget. Det kan tydeligt mærkes på pigerne at de er restløse. Vi var inviteret til fødselsdag hos nevø og niece i Solrød, men da morbrødrene er rygere, valgte vi at blive hjemme. Underligt at vide at familien er samlet, når man så ikke er med, det plejer vi jo.

Rigtig god lørdag aften til jer alle.

 

P.s. Leander har nu fundet glæden ved at kysse med sin mor.

se klippet: 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 42 - weekend klar