Dag 99 - feber og Rigshospitalet

Dag 100 – fastelavn og nu trecifret

img_6982

img_3085

Vi startede morgenen tidligt (kl.5.30), der fik den unge mand antibiotika, også var der da ingen grund til at sove mere, moren var ikke helt enig.

Gik i legestuen omkring kl. 6, for at hente legetøj. Der blev leget og hygget, men han er langtfra frisk, hvilket betyder at han er ret irritabel – men modsat normalt så i vældig godt humør.

Der blev facetimet med far – og skulle man tro Leanders begejstring, så kunne han ligeså godt have vundet i lotto.

Vi aftalte at Thomas og pigerne kom ind og spiste morgenmad sammen med os. Inden de kom fik Leander medicin, og så kæmpede jeg en brav kamp for at få ham til at sove. Det lykkedes kl. 9, skyndte mig at skrive til Thomas at de skulle være rolig når de kom.
Det lykkedes bestemt ikke, så han fik 10 minutter og det var det.

I køkkenet blev der indtaget morgenmad, og med den mængde pigerne spiser, så får de al for lidt mad normalt. Måske det er udvalget der er bedre.

img_6968 img_6969

Jeg gik i bad, imens Thomas og Leander legede på gulvet, og pigerne hyggede. Derefter gok turen til legerummet, hvor der blev tegnet. Dejligt at det stadigvæk kan føles normalt, selvom alt er unormalt.

Det lykkedes mig at få puttet Leander, kl. 11 – det var virkelig også tiltrængt. Thomas og pigerne blev sendt hjem, så de kunne gøre sig klar til fastelavn hos en af Kristines klassekammerater.

img_6976

Men inden jeg så mig om skulle Leander have medicin, også vågnede han op igen. Vi fik lov til at gå på orlov, så hurtigt blev Leander frakoblet sit dropstativ, også “fløj” vi ud af døren.

Det passede lige med at vi ramte fastelavn samtidig med Thomas og pigerne.
Hyggeligt at se den slå katten af tønden, Josefine havde lidt svært ved at forstå princippet i at man skal stå i kø, og når køen bevæger sig, bevæger man sig med.

  1. img_6989 img_6990

Hjemme derfra, hyggede Thomas og Leander, imens jeg spillede spil med Kristine og lagde puslespil med Josefine.

Vi fik skiftet sengetøj (det var jo 5 dagen for kemo), også fik vi flyttet lidt rundt på pigernes værelser, så de nu er helt væk fra vinduet, og det faktisk fungere rigtig godt. Det er så dejligt at gøre noget godt for den, uden tanke på Leander. Det tror jeg virkelig de nød.

Leander blev puttet, men da jeg har glemt babyalarmen på Rigshospitalet, så sad jeg “vagt” ved vinduet. Det blev en meget kort lur, og da han vågnede leverede han, så kunne han ligeså godt komme i bad med det samme.

Pigerne blev også sendt i bad, så var det klaret. Da alle mand var i nattøjet, ordnede jeg pigernes hår, så Thomas ikke skal slås med det til morgen. Det tog noget længere tid en forventet.

Og vi havde ikke lige styr på tiden, så det endte med at vi spiste rugbrød til aftensmad, også fik jeg puttet Leander og pigerne. Det vil sige Leander skulle blot spises lidt af, inden turen gik tilbage til Rigshospitalet.

Vi fik Rannva til at sidde hos pigerne, imens Thomas kørte Leander og jeg herind, så jeg ikke skal ned og flytte bil tidligt i morgen, også har vi den heller ikke holdende her, når vi ikke ved hvornår vi går hjem igen.

Lige inden vi strøg ud af døren, hev Leander sin sonde op. Det er 3. Søndag i træk, så er vi ligesom igang.

Fremme på Rigshospitalet, blev Leander koblet til drop igen, også kørte Thomas har igen, til pigerne og praktik inden mandagen byder velkommen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 99 - feber og Rigshospitalet