Dag 109 - kemo og kaos

Dag 110 – kemokaos

img_3222

Morgenen forløb ret roligt, da vores tid på Rigshospitalet Idag var lidt senere end i går. Og da pigerne ikke er hjemme, så er der jo endnu mere ro.
Vi gik i køkkenet, hvor der blev lavet morgenmad til morfar og Leander. Da den var spist, og der var ryddet væk, tog Thomas og morfar afsted på arbejde.
Jeg gik i bad, og Leander underholdt sig selv med lidt legetøj, dog utilfreds med at han ikke skulle med under bruseren.

Jeg fik sat vasketøj over, og spist morgenmad inden jeg strøg id af døren til Rigshospitalet.

På vejen fik jeg talt med min fætter, det er så hyggeligt, når det nu er så svært at ses pga Leanders sygdom, med alt hvad det indebære.

Fremme fik jeg parkeret, og sat Leander i bæreselen. Inden vi tog hjemmefra fik jeg lavet et vrid i min ryg, så jeg nu har smerter i den, øv.

Vi var fremme på afdelingen præcis på klokkeslettet, men så vil skæbnen at kemoen ikke er kommet. Så vores hurtige ind og ud, blev afløst af halvanden tines ventetid. Jeg fik talt med diætisten, og lagt en plan for den unge mand, især når hans appetit er i bund, som Idag.

Da hun var gået, blev han ammet, inden jeg supplerede han. Endelig kom kemoen, imens den blev gjort klar, havde vi lige er lille tøjskifte. Kemoen er hurtigt klaret, men han havde Buster tålmodigheden, også var han træt.
Så da han ve sat i bæreselen igen, faldt han i søvn. Bliver helt varm om hjertet, at gå der med sit sovende guld så tæt på, det er da lykken.

Vi fik monteret os begge i bilen, også var vi afsted igen. På slog et smut forbi Thomas på vejen hjem, det passede nemlig lige med frokost. Det er så hyggeligt lige at ses, også selvom det er kort.

Hjemme kunne jeg lægge Leander direkte i barnevognen, jeg kunne også både give medicin og supplere ham uden han vågnede. Derefter bliver han sat til at sove.

Det var hurtigt overstået, så jeg nåede kun lige at tænke tanken om at lave noget, så var han vågen igen.

Oppe blev der puttet, og leget. Vi sang og spillede bold. Det er et ret stort hit, glæder mig over at vi kan finde nye aktiviteter, som trods alt udfordre lidt mere.

Vi fik lavet klatkager – men kvalmen og madleden er massiv Idag, så det står primært på sondeernæring.

Jeg puttede Leander til dagens sidste lur. Imen han sov, fik jeg næret lidt praktisk. Og nu tænkte jeg der ve styr på det, også alligevel ikke. Måske jeg når det i morgen.

Thomas og morfar kom hjem, jeg fik lavet aftensmad. Da den var indtaget, blev Leander badet og puttet. Vi fik ordnet køkken og medicin til dagen i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 109 - kemo og kaos