Dag 125 - kyssedag og brystbetændelse

Dag 126 – Thomas’ redning

img_4031

Jeg har været vågen en del gange i løbet af natten, fordi jeg gennemsvedte mit tøj, og havde behov for vand. Og var stadigvæk skidt tilpas da alle mand var klar til dagen Idag.
Thomas havde Leander med på potten, med succes.
I køkkenet blev der spist morgenmad. Jeg har fået Thomas til at blive hjemme, for jeg har rigtig mange smerter, og kan ikke smertedækkes – irriterende.
Thomas fik afleveret pigerne imens jeg var i bad. Leander kommer rigtig meget rundt, og holder sin egen fest i badeværelset, imens jeg står under bruseren.
Da jeg var færdig, og klar, fik jeg puttet den unge mand. Jeg lagde mig på sofaen og faldt hen. Da Thomas var hjemme igen gik han igang ned arbejde, imens jeg spiste morgenmad.
Det var meningen vi skulle have rengøring Idag, men jeg valgte at aflyse, da jeg på ingen måde kunne nå at rydde op inden de kom, og slet ikke som jeg har det.
Jeg har aftale med psykologen, og da Thomas var hjemme til at tage Leander, tog jeg hen til hende.
På vejen var jeg forbi apoteket efter antibiotika, så håber jeg bare det hjælper hurtigt.
Imens jeg var afsted, ville skæbnen at Leander var vågnet, så drengene legede imens jeg var væk. Da jeg kom hjem, blev jeg mødt af en meget glad Leander, det havde mange kys og kram til sin mor. Min forelskelse vil ingen ende tage.

Jeg fik lavet frokost, men han har ikke rigtig så meget lyst, kan ikke helt gennemskue hvorfor. Og han vil bestemt ikke ammes, mon min mælk smager skidt pga betændelsen.

Leander virkede træt, så jeg fik puttet ham igen. Thomas klarede frokost til os, og jeg lagde mig på sofaen, indtil Leander vågnede arbejde Thomas.

Da Leander vågnede igen, blev han tilbudt lidt mad, men ville ikke rigtig have noget, så han fik lidt supplering (selvom jeg godt ved det tager appetitten fra rigtig mad).

Derefter tog vi tøj på, og gik efter Josefine. Hun vil jo modsat Kristine gerne hentes tidligt. Så hjemme legede vi alle 3 imens Thomas arbejdede lidt mere.
Da Leander var ved at være putteklar igen, gik Thomas og Leander efter Kristine, imens lå jeg på sofaen. Håber så meget det snart virker, for det er rigtig ubehageligt at have det sådan her i kroppen.

Da alle mand var hjemme, gik jeg igang med at lave aftensmad, da den stod på bordet fik vi spist. Leanders tålmodighed var ikke særlig stor, så jeg skyndte mig op under bruseren med ham.
Det er altså en stund vi begge nyder. Vi har herhjemme besluttet at fredag er “fridag”, der må pigerne selv bestemme om de vil i bad. Idag ville de ikke. Da Leander var gjort natklar, legede han og Josefine med duplo på Leanders værelse.
Til sidst var Leander mør, så jeg fik puttet ham, imens dansede pigerne til Just Dance (vi har meldt den til dans her i foråret), håber de begge kommer til at nyde det. Jeg havde i hvertfald rigtig meget glæde af at gå til dans.

Vi sluttede på sofaen, med slik, nusse ryg og Disney Sjov (altså pigerne og jeg), Thomas arbejdede.

Da tøserne var puttet, var der afslapning på sofaen til os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 125 - kyssedag og brystbetændelse