Dag 142 - søndag og nye sko

Dag 143 – mandagstræthed og børnehavehygge

 

img_4252 img_4267 img_4271 img_4275

Oppe, gik den vilde jagt. Vores afløb stoppede igår, og selvom Thomas virkelig kæmpede, så lykkedes det ikke at få hul igennem. Altid noget vi også fik bad i går aftes. Så det endte med at vi var oppe og i tøjet på ingen tid.

Thomas kørte afsted, jeg fik ordnet medicin og smurt madpakker, inden jeg vækkede pigerne.

Josefine startede, hun var i super godt humør, og var hurtig i tøjet. Derefter fulgte Kristine, det gik lidt mere trægt, men op kom hun.

Vi fik alle mand havregrød, det vil sige Leander nægter at spise det, og vi havde ikke flere æg, så jeg kunne ikke engang lave røræg.

Vi fik børstet tænder, og pakket sammen. På vej ud af døren, faldt Josefine ned af trappen ved vores hoveddør, også tager det altså bare lidt længere tid at komme afsted.

Kristine trillede Leander, og Josefine cyklede afsted. Der var fart over feltet og højt humør. Igen om vi for sent til skole, måske vi i morgen rammer rigtigt – det er altså et cirkus uden lige. Men syntes bare det er for tidligt hvis Josefine skal afleveres først, så vi må bare optimere endnu mere, så kommer det nok.

På skolen blev Kristine afleveret, med hjælp fra Jeanne der holdt øje med Leander og Josefibe, hvad skulle jeg gøre uden al den hjælp fra de skønne mødre i Kristines klasse.

Fremme ved børnehaven, måtte keg sende Josefine ind for at få tøjet af, hun var ikke videre tilfreds. Med tøjet af, lykkedes det at få en pædagog ud til ag kigge til Leander, imens jeg fik hjulpet Josefine med at lægge madpakke og frugtpose på plads. Derefter var det hurtigt ud af døren og så hjemad.

Hjemme fik jeg puttet Leander, også gik oprydningen igang. Vi fik besøg af fætter Tony, han kunne da heldigvis fixe afløbet – sikke et held. Vores dejlige hus trænger efterhånden til den helt store renovering – måske det lykkedes af vores halvfærdige projekter færdige, så huset kan vurderes og vi kan komme igang.

Da Tony kørte, vågnede Leander. Vi fik ordnet lidt vasketøj, været på pottede, legede på værelset, legede i stuen, læste bøger, spillede musik og spiste mad.

Da han var klar til middagslur fik jeg puttet ham, jeg lagde mig på sofaen. Jeg er træt og der er virkelig udsolgt i øjeblikket. Han vågnede med et skrig, så var den lur ligesom overstået. Det er allerede begyndt at klø under plasteret fra sonden, det tegner ikke godt. Forhåbentlig har lægen en ide, så han ikke skal lide under det.

Nå vi gik til børnehaven for at hente Josefine, og da alle var på legepladsen kunne Leander jo komme med “ind” og hente.

Han blev sat i sandkassen, og det endte med at Josefine og ham de legede i en time, før vi gik hjem igen. I mellemtiden var Thomas stød til os, og Josefine var jublende begejstret over at vi alle 3 kom for at hente hende. Kristine skulle med Marie hjem, så det var kun de to små der var hjemme.

Hjemme var vi lidt i haven, inden det var tid til aftensmad og bad. Jeg puttede Leander, imens Josefine fik lov til at se noget på min telefon. Men det her sommetid er altså ikke skabt til os, så det tog sin tid. Da han endelig sov (efter en del kampe om man må pille og klø i sit plaster), puttede jeg Josefine. Det passede med at Thomas og Kristine kom hjem, lige som jeg var færdig.

Kristine er rigtig bange for at vi skal dø, derfor skulle vi lige bruge lidt krudt på at forklare at vi jo stadigvæk har oldemor (91 år), så der var nogle år før hun skulle bekymre sig om det. Det er svært, og snakken skal vi tage mange gange, men det høre jo til alderen.

Thomas ordnede køkken imens jeg ordnede blog. Nu er vi lige med – det nå være et tegn på at der ikke er så meget der tynger mit hjerte, at bloggen kommer lidt i ryk???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 142 - søndag og nye sko