Dag 186 - Et halvt år klogere

Dag 187 – Tante-hygge og terapi

img_4734

img_4752

img_4736

img_4766

img_4771

Idag er terapi-dag, men inden vi kan komme i terapi har vi et møde på skolen, med Kristines lærere.
Moster Mette kunne heldigvis passe ungerne, imens vi var afsted.
Det gik ok, men de oplever slet ikke de ting vi kan fortælle og beskrive, de ville forsøge at støtte os så godt de kunne, men det er jo svært.
Hjemme fra det, pakkede vi os sammen, Leander blev taget op fra lur, vi sagde farvel til Moster Mette og Karoline, også drog vi afsted.
Josefine blev afleveret hos Birgitte, og Leander, Kristine og jeg kørte til Tante Eva imens.
Ella og Albert var også hjemme, så Kristine var lykkelig. Wilhelm og Leander var glade for at se hinanden. Vi hyggede, gav de små lidt mad. Men tiden flyver i godt selskab, så vi kørte alle 3 igen, for at hente Josefine og afleveret Kristine.
Da det var gjort, kørte vi retur til Tante Eva, Josefine ligeså begejstret for at se familien, som os andre.
De små fik lidt at spise, også var det tid for mig til at hente Kristine.
Jeg fik talt med Birgitte, det gør ondt helt ind i maven, alt det hun kan fortælle. Kristine har det rigtig skidt, og føler sig udenfor i klassen, så vi skal igang med benarbejdet, så vi forhåbentlig kan få En glad Kristine igen. Tænk Birgitte mener vi skal skifte skole.
Vi kan jo ikke lade være med at bebrejde os selv, er det fordi hun ikke var i skole i ugen efter vi fik beskeden om Leanders sygdom.
Kristine og jeg kørte derfra, vi tog lidt lækkert med til frokost. Kristine ville gerne give Tante Eva en smuk buket, så den blev også købt.
Hos Tanten fik vi frokost, børnene legede, med diverse konflikter. Der blev bagt boller, og de små sov. Det er en stakket frist, så inden vi så os om var de små oppe igen, vi sad samlet og spiste boller og kage.
Derefter fik vi pakket os sammen, Thomas har et aftenmøde, så vi kørte til kontoret, hvor vi spiste aftensmad sammen.
Derefter kørte vi hjem til Greve, jeg fik puttet pigerne, da jeg var færdig passede det med at Farmor og farfar kom, de hjælper mig i morgen.
Derefter kom Allan fra bestyrelsen i grundejerforeningen, vi skal lige have styr på det sidste med kontingentopkrævningen. Thomas kom hjem i det samme. Så min onsdag aften alene, endte med at blive fuldt hus.
Allan og jeg fik styr på det, og vi sludrede lidt inden han gik hjem igen.
Thomas serverede en godnat rom, jeg sprang over det er slet ikke noget for mig.
Vi gik i seng, nætterne er lidt hårde ved os, for Leander kæmper med sine tænder.
Jeg håber sådan vi kan finde en løsning på Kristine og hendes skole/klasse, for det før så ondt når ens børn ikke trives.
Min smukke, betænksomme og vidunderlige pige, føler sig ensom. Heldigvis har hun bedste veninden Ella, dejligt med venner der aldrig svigter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 186 - Et halvt år klogere