Dag 211 - hegn og Tantefamilie

Dag 212 – gæster og visit

img_5090

Regnvejr, hvad skal man så finde på en hel dag?
Oppe fik vi ryddet lidt mere op, og spist morgenmad. Vi får besøg af en anden familie med et sygt barn (leukæmi), så skal have bagt boller, og pigerne vil gerne bage muffins.
Leander blev puttet, tøserne kom i bad, imens jeg gjorde klar til at bage. Josefine var lynhurtig til at blive klar, så vi bagte boller og lavede muffins.
Skønt med køkkenhjælp, en stund vi begge nyder.
Da muffins var bagt, gik jeg i bad. Færdig, fik vi dækket bord og lavet the/kaffe.
Vores gæster kom, der var hurtig snak og børnene forsøgte at finde hinanden. Kristine er “meget” stor, så hun fortrak til sit værelse, Josefine fløj rundt, og viste værelse og hyggede.
Leander sov da de kom, det passede med han vågnede da bollerne blev taget ud af ovnen, og kunne serveres.
Der blev spist boller og muffins, inden leg og snak fortsatte. Det er dejligt at være sammen med en familie der står lidt i samme situation, man skal ikke forklare så meget – det er virkelig skønt. Især det med at der ikke stilles spørgsmål om sonden, selvom Leander var meget interesseret i As sonde, men han plejer jo også at tygge i sin egen😂
Da de kørte blev Leander puttet igen, vi andre spiste frokost, og slappede af til tv/iPad. (Vi var nogle der blundede).
Da alle mand var vågne, blev der spist boller og danset til høj musikby stuen, inden vi kørte et smut til Solrød for at sige hej til farbror og tante.
Dejligt med et kort visit, ellers når jo jo aldrig at se hinanden, og børnene bliver så store.
Hjemme igen, spiste vi aftensmad, inden det var putte tid igen.
Vi sov igen på sofaen, det er hårdt at være i vores sko i øjeblikket, med projekter i hjemme, skønne mennesker man gerne vil se, og en hverdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 211 - hegn og Tantefamilie