Dag 223 - Kaos og Lalandia

Dag 224 – medicin og SIV

img_5211 img_5215

Oppe, fik vi klaret morgen toilette, og morgenmad til Leander. Vi føler et kæmpe overskud ved kun at have ham hjemme, om end det kun er i øjeblikket, for han sover ikke så meget, så det trækker tænder ud.

Jeg tog løbetøjet på, vi fik pakket bilen, også afsted med os. Thomas satte os af på Rigshospitalet, vi skulle hente medicin, også havde hans plaster løsnet sig så meget på turen, at set skulle skiftes, så vi forhåbentlig kan undgå et sondeskift.

Medicinen var hurtig givet, men når man sådan kommer dumpende må man jo vente lidt. Heldigvis klarede pigerne det nemt, også kunne vi løbe afsted.

Man får mange bemærkninger derinde (fra sygeplejerskerne), forskellen er bare at der er deres arbejde, men det er mit liv.

Så da jeg spørger en sygeplejerske om hun måske vil skifte plasteret, da dem der har sagt ja var optaget, så vælgerne hun at svare; “nej, og fremadrettet skal i altså ringe først inden i kommer, da vi jo ikke bare har tid”. Jeg kunne da aldrig drømme om at køre hjemmefra uden at ordne plastret hvis det vat påkrævet, af frygt for han ville hive sin sonde op.

Det er hendes arbejde, men mit liv. Og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at undgå Leander skal have lagt sonder, for det virkelig ikke spændende, og minder efterhånden mest af alt om et overgreb.

Vi løb til Søborg, jeg blev på turen mindet om hvor hårdt det er at læbe i modvind, og hvor irriterende det er med lyskryds.

Fremme tog jeg et bad, imens Leander hjalp Thomas med at rydde op på sit kontor.

Da jeg var i tøjet, kørte vi afsted til SIV.

Fremme fik jeg heldigvis afløb for mine frustrationer hos en anden mor, der kender afdelingen.

der var mange af de små, så der blev leget rigtig godt. Leander motiveres tydeligvis af jævnaldrende, bliver varm om hjertet.

Da det blev frokosttid gik jeg i stuen med de andre forældre, men det var ikke længe Leander kunne undvære mig. Måske det alligevel er for tidligt at han skal spise alene, med de andre børn og pædagoger.

Da alle var færdige, blev han ammet og jeg puttede han i barnevognen. Han faldt i søvn næsten med det samme, jeg sad lidt “legerummet”, men fortrak til stuen hvor jeg læste lidt.

Der er frugt kl. 14, så det blev til små 20 min inden de resterende brugere kom i stuen.

Leander sov, og det endte med at jeg måtte vække ham kl. 14.45, da huset lukker kl, 15. Øv, der blev jeg bekræftet i at Leander hellere skal sove sin lur hjemme i stedet for.

Vi kørte fra SIV, afsted til Thomas. Der var fredagshygge på kontoret, så stemningen var i top, og Leander i sit es. Han fik charmet, slået koldbøtter og spist kartofler. Da alle var kørt, fik vi ryddet op, og kørte imod Greve.

 

Leander faldt i søvn, vi tog mad med hjemme. Hjemme blev det spist, også holdt vi fest i stuen, idet Leander jo havde sovet sent var han længe oppe. Da han var puttet, faldt vi i søvn på sofaen.

Underligt at pigerne ikke er hjemme, men de nyder i den grad Lalandia.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 223 - Kaos og Lalandia