Dag 241 - Rigshospitalet tur/retur og frisør

Dag 242 – Rigshospitalet, legeaftale og kærlighed

img_5384 img_5382

Tirsdag morgen kalder Rigshospitalet igen, da vi jo ikke blev så meget klogere igår.
Men vi har i det mindste en tid, så jeg fik afleveret pigerne i god ro og orden, Leander var faldet i søvn i barnevognen.
Hjemme, fik jeg pakket bilen, flyttet Leander til autostolen, og kørte afsted.
Leander sov heldigvis hele vejen derind, fremme blev Leander sat i klapvognen, også gik vi afsted.
Vi startede i ambulatoriet, for derefter at gå ovenpå.
Vi ramte børnekirurgisk afdeling (lidt tankevækkende, det var den afdeling vi startede på ifht udredning). Vi talte med sygeplejersken, så Leander skulle have en stofble på, så vi er sikre på hvornår han tisser.
Jeg snakkede med de andre søde forældre på afdelingen, men ret hurtigt tissede Leander. Det betød at sygeplejersken kom, sammen med en kollega. Nu skulle Leander scannes, for at se om han tømte sin blære.
Tilfældigt var overlægen ledig, imellem operationer, så han kiggede med på scanningen. Leander tømmer ikke sin blære, han vurdere at hans forhud er en smule snæver, men mener ikke det er årsagen.
Vi fik noget creme, og så kan vi håbe på det hjælper. Vi skal komme igen på fredag. De mener måske det er en skade på nogle nerver til blæren der er beskadiget, men vi ved det endnu ikke. Jeg tror det er bivirkning til kemoen, jeg kan se på bloggen ag han har været meget urolig efter hver kemo-kur.
Jeg talte nemlig med en anden mor i køkkenet, og hendes søn har udviklet blærespasmer efter kemo, men lægerne afviser indtil videre. Nu må vi se hvad de tror på, men morfin er måske lige drastisk nok, for at komme igennem dagen/natten.
Leander fik noget at spise i køkkenet, inden vi kørte afsted. Det passede lige med frokost tid på Thomas arbejde, så vi smuttede ind forbi.
Derfra kørte vi hjem, jeg fik puttet Leander, også smed jeg mig lige to minutter på sofaen, men det blev til en time.
Leander vågnede, urolig. Så han blev ammet, og endte med at falde i søvn siddende op af mig. Så inden vi så os om, var klokken virkelig mange, da Leander vågnede blev han sat på potten, fik en bolle i hånden, også gik vi afsted efter Kristine i sfo. Josefine har en legeaftale.
Hjemme ordnede jeg lidt køkken, morfar og Leander hyggede, inden vi hentede Josefine. Kristine fik lov til at være alene hjemme.
Der var fuld knald på, og det endte da også med at Josefine væltede på løbecyklen to gange, på turen hjem, fordi hun skulle prøve at køre uden hænder.
Hjemme lavede Thomas aftensmad, morfar fjollede med børnene, og jeg nussede i køkkenet. Der er nok at tage fat på.
Da maden var spist, blev det badetid, inden det blev putte tid.
Morfar og Thomas arbejdede, imens jeg skrev blog.
Jeg ved det, jeg er bagud, jeg kan se det, for jeg mister alle jer der læser med. Og selvom det ikke skulle betyde noget, så gør det altså alligevel. For så sjovt er det jo ikke at skrive, hvis ingen læser med.

5 kommentarer

  • Gitte

    Hej, kender jer heller ikke men er kommet tilfældigt på bloggen, følger jer også selvom der går længere tid mellem Update. I er en super sej familie , og jeg kan på
    Ingen måde sætte mig i jeres situation .. Håber det bedste , og tror på at det hele ender godt !! 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissy Olsen

    Jeg kender jer ikke, men jeg læser bloggen hver gang, jeg synes at I er en super sei familie, det er spendende at følge jer, jeg ønsker jer alt det beste, vær ved godt mod.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jane ladevig pedersen

    Læser det hver gang og sender jer varme tanker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej
    Jeg kender jer ikke, men har fulgt din blog fra start af, og jeg vil lige sige st hvis du mister dine læsere er det dem, der er noget galt med – ikke det at du er bagud – du har travlt og er til tider presset, så hvis folk ikke vil vente på dine oplæg så..
    Jeg venter gerne, og krydser finger for Leander og jeres familie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 241 - Rigshospitalet tur/retur og frisør