Dag 270 - Nykøbing Sjælland og Sommerland Sjælland

Dag 271 – MR Scanning og ventetid

img_8473 img_8477 img_8479 img_8490

Torsdag 3/8

Thomas og jeg stod tidligt op, for at gøre os klar til st komme afsted til Rigshospitalet, inden vi kunne forlade sommerhuset blev der lavet medicin, og givet. Leander vågnede, så potten skulle lige serviceres inden der var afgang, med Thomas som chauffør.
Vi landede planmæssigt ved Rigshospitalet, og var faktisk i god tid. De havde lige undladt at ringe til os dagen før (som ellers er kotume når børnene skal på OP, så man kender faste start etc), så vi gættede lidt og håbede vi ramte rigtigt.
De mente han skulle på kl. 9, men sygeplejerskerne kunne oplyse at det var kl. 9.30 – puha ventetiden føles lang.
Der blev leget i legestuen, snakket med de andre patienter (og forældre), og pludselig kom sygeplejersken at nu var det nu, kl. 8.50, fantastisk så var Leander nummer et på programmet. Han blev lagt i narkose, det er altid med kriller i maven det sker, men heldigvis har han cvk, så går set rimelig nemt (istedet for maske).
Det skal lige siges at de havde taget fejl af patienterne, da de troede Leander var nummer 3 på programmet og ikke nummer 1, heldigt der bliver kontrolleret cpr nummer mange gange. Vi er bare glade for vi blev rykket frem.
Da Leander sov, købte vi en kop kaffe og en crossaint (vi faster sammen med ham, andet vil være uretfærdigt). Satte os i “dagligstuen”, også var det bare at vente.
Vi talte om tilmelding til fritidsaktiviteter, så det blev nogenlunde korridineret, også gik jeg ned for at tale med en anden mor.
Det er så dejligt når man møder de kendte ansigter, for det betyder at der ikke kun kommer nye, for må indrømme udskiftningen er stor i øjeblikket, ellers er det bare fordi vi heldigvis ikke har ferieret derinde så meget i denne kemo omgang.
Thomas kom flyvende ind på stuen, at de havde ringet Leander var færdig.
Det var helt overvældende at det gik så hurtigt, det kan man næsten ikke forstå.
Fremme tog vi i mod ham, han var noget urolig, så jeg hoppede op i sengen med ham, lagde ham til brystet og han spiste lystigt.
Vi skulle denne gang på opvågning på 9. Sal (det har vi aldrig prøvet før), og de mente Leander ville være længe om at vågne, men jeg kunne fortælle at sådan blev det ikke. Ganske rigtigt, 25 min efter ankomst var Leander flyvende, og havde bestemt ingen interesse i at være der mere.
Sygeplejersken var tøvende (de skal være der 1 time), men endte med at vi blev sendt på afdelingen.
Her kunne vi pakke sammen, forinden blev Leander tilbudt lidt frokost – der blev spist, ikke voldsomt men lidt har også ret.
Vi skyndte os ned i bilen, også var det ellers afsted til sommerhuset, for det sidste skud sommerferie.
Leander sov på noget af vejen, men da vi hentede mad på turen, var han selvfølgelig faldet i søvn.
Fremme ved sommerhuset havde det regnet, så pigerne havde fyldt køkken/stue med puder og legede de fiskede.
Vi pakkede os sammen for at gå en tur ud, trængte til frisk luft i lungerne.
Der blev kigget på vandpytter, men Leander måtte i bæreselen, klapvognen var absolut ikke et hit. Josefine derimod indtog den med glæde, da det begynde at buldre i det fjerne passede det fint med at vi skyndte os hjemad for at gøre klar til aftensmad, så vi kunne se fodbold i nogenlunde fred.
Hjemme havde mormor lavet pulled pork, der blev spist lystigt, og jeg fik puttet Leander.
Da han sov blev jeg budt velkommen i stuen af tøserne, til et stykke nybagt kage, Chips og en kop the. Det we fantastisk at se glæden i pigernes øjne, når de servere deres lækkerier for os.
Jeg fik puttet dem, selvom det var lidt svært, de havde noget krudt og masser af spørgsmål der skulle brændes af.
Vi så resten af kampen, fik læst bøger og ellers slappede vi af inden vi gik til køjs.
Hjemturen venter i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 270 - Nykøbing Sjælland og Sommerland Sjælland