Dag 286 - ny sonde og ro

Dag 287 – fødselsdag for gudbarnet

img_5896 img_5890 img_5887 img_5885

Lørdag 19/8

Oppe, viste vi ikke helt hvordan dagen skulle forløbe, om end vi jo gerne ville udrette noget i haven.
Altså det vil sige, Leander hev sin sonde op i læbet af natten, så skulle et snit forbi Rigshospitalet. Så vi endte med at køre derind samlet, da Leander er mere rolig når Thomas er med (også er det knapt så overgrebsagtigt).
Det eneste vi vidste var at vi skulle til Allerød til fødselsdag i løbet af eftermiddagen, når der lige passede ind, og jeg skulle købe en barsels-/dåbsgave.
Thomas skulle også til frisør, så jeg forsøgte at time Leanders lur, så når Thomas var retur kunne jeg køre, og han kunne lave noget i haven.
Det lykkedes også, men da pigerne gerne ville med Thomas til frisør, så tog det i stedet for 15 min, 40 min, også er tidsplanen allerede røget.
Josefine og jeg kørte afsted, fik købt sko til Leander, gave til dåbsbarnet, og så havde Lacoste outlet ophør i City2, og hvem kan gå forbi der når man kan spare yderligere 40% på outletprisen?? Ikke jeg. Så jeg fik købt poloer til Thomas, og gave til Tante Eva – hendes fødselsdag skal nemlig også fejres Idag.
Hjemme byttede vi, så Thomas strøg afsted for at købe gave til en kollega, og da han var hjemme igen var vores hjem et stort kaos.
Pigerne ville lave henholdsvis en perleplade og en halskæde til Tante Eva, og i mellemtiden har Leander så lært at kravle op på “vores” lille tegnebord med dertilhørende stole, så imens jeg tog mig den frihed at gå på toilettet for at tisse, var han kravlet derop, og havde tømt alle perlerne ud over stuegulvet.
Det siger sig selv at de kan komme ret langt, og så er de tilpas små at den unge mand jo kan sluge dem.
Så jeg måtte have lukket begge døre ind til stuen, og få børnene til at opholde sig i gang/køkken. Det er lettere sagt end gjort, og resulterede i at Leander fik klemt sine fingre i døren, da Josefine smækkede den.
Så da Thomas var retur, var der til et stuks presset frue, der endnu ikke havde været i bad, der skulle stryge perleplade, skrive kort og pakke gaver ind, alt imens jeg også skulle pakke sammen, så vi kunne komme afsted.
Til sidst lykkedes det, lettere forsinket. Vi havde forventet at Leander sov på turen derop, da han jo ikke havde sovet i læbet af eftermiddagen. Men vi kunne tro nej, han ville have noget ud af dagen, så han sov ikke.
Fremme blev vi trakteret med boller og lagkage, men jeg måtte på toilettet med Josefine, og Thomas måtte “løbe” efter Leander, så det var begrænset for nydelse, men dejligt at komme ud og føle sig normal.
Der blev leget i haven, i sandkassen og legehuset. Det er tydeligt for mig at se, at vores legehus skal jeg have gjort lidt mere ud af, så Leander nemmere kan lege derinde.
Inden vi spiste fik jeg spist Leander af, og da klokken var omkring 18 var der udsolgt. Vi puttede ham i klapvognen, og Thomas gik med ham, hvilket jo betød at vi pludselig havde hænderne frie.
Det passede så desværre sådan, at vi netop havde fået mad på tallerknerne, så vågnede Leander. Så jeg måtte amme, og Thomas startede med at gå imens jeg spiste, uden succes. Vi byttede, og idet han så mig faldt han nærmest i søvn. Det er altså lidt tarveligt overfor Thomas, så får han jo ingen chance for ar være til hjælp.
Ungerne hyggede i stuen, vi endte med at blive hængende, nu vi endelig var ude. Så børnene blev puttet, og vi nød i den grad voksentid med bedste venner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 286 - ny sonde og ro