Dag 289 - ny uge - nye udfordringer

Dag 290 – SIV-huset

img_5860

Tirsdag 22/8
Vi har aftalt at vi skal i SIV igen Idag, både fordi det vil være godt for Leander, men også fordi jeg har gået liv at tage Josefine med. Hun trænger til gode oplevelser sammen med mig, og det her er bestemt en af dem.
Vi afleverede Kristine i skole, hjemme fik vi ryddet lidt op, pakkede sammen og Leander blev ammet, inden vi drog afsted til Farum.
Vi landede kort efter åbningstid, men modsat igår er vi mange Idag.
Vi startede med puderum, samme leg som i går, med de samme drenge. Jeg elsker det, sikke en fest. Josefine malede sammen med en af pigerne, men hun tøede desværre ikke helt op. Tænk hvor godt ellers havde været hvis de kunne have hygget i dukkekrog eller udenfor. Måske det kommer over der næste stykke tid, når vi forhåbentlig kan komme mere derop.
Vi spiste en bolle, inden legen fortsatte i huset. Josefine og de store gik udenfor, imens Leander og jeg blev inde. Det varede dog ikke længe før Josefine returnerede til huset.
Vi spillede spil, imens en af pædagogerne forsøgte sig med Leander, det gik nogenlunde.
Så var det sang inden frokost. Det elsker Leander, og med så mange børn Idag, fik vi meget sang.
Frokosten blev serveret, man får det dejligste mad i SIV, og jeg bliver helt glad, det giver mig energi til selv at finde på.
Efter frokost var der mere leg, indtil kl. 13 hvor vi kørte hjemad. Hjemme fik jeg puttet Leander til lur, og Josefine og jeg fladede ud på sofaen. Det blev en kort fornøjelse, for Leander har åbenbart brug for ekstra tryghed, i hvertfald vågner han og vil sove videre på sofaen, gerne i min arm. Elsker det, fordi det er hyggeligt, men samtidig er det også frustrerende da det gør at Josefine ikke kunne få hyggen med mig.
Jeg blev ringer op at mægler ville komme i morgen kl. 12, vores hjem lignede mere noget i fra skrot til slot, fremfor et hjem med friværdi, så Thomas blev hidkaldt.
Kristine havde fået lov til selv at gå hjem, så relativt tidligt var vi alle samlet, så dejligt.
Oprydningen gik igang, samtidig med at der blev tryllet aftensmad. Anders kommer og spiser, er faktisk flov over menuen, men sådan må det være.
Børnene fik bad, da Leander alligevel var på potte, og Anders dækkede bord imens jeg lavede maden færdig.
Vi fik spist, lavet lektier og putte. Da der var ro, kørte Thomas og Anders afsted for at handle, imens jeg smurte madpakker og lavede medicin.
Anders kørte hjem, efter en lang dag, og Thomas og jeg gik igang med oprydning, til vores besøg af ejendomsmægler i morgen, for lige nu ligner der vist mere er hus der er ubeboeligt, fremfor et hjem.
Da Thomas og jeg besluttede at stoppe, passede det med at Morfar kom, og han havde nybagt kage med, det skal man aldrig kimse af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 289 - ny uge - nye udfordringer