Dag 295 - Mandagen rammer altid som en hammer

Dag 296 – Fritidsinteresser og DHL-stafet

img_8735

Tirsdag 29/8

I dag starter fritidsaktiviteterne, og Kristine skal samtidig til fødselsdag hos Nicola efter skole, det betyder at det er en stor logistik opgave at få dagen til at gå op.

Leander og jeg fik afleveret pigerne i henholdsvis skole og børnehave. Leander har det heldigvis lidt bedre i dag, men det svinger rigtig meget. Han er brugt, men det forstår man jo godt.

Hjemme fik vi bagt boller, og hygget med dem. Det er efterhånden et par gange om ugen at vi bager, jeg håber Leander sætter pris på det, men det er svært at vide. Da han er puttet, vågner han ret efter, og ender på sofaen. Det er hårdt at han ikke kan finde rigtig ro, men der påvirker jeg ham helt sikkert også. Det er bare så synd for ham, og jeg kan næsten ikke være i mig selv. Leanders temperatur svinger rigtig meget, men sådan må det være, forhåbentlig får vi snart en afklaring, men der er langtid til d. 6/9, hvor vi har næste aftale med ansvarlig læge, måske vi ender derinde før.

Hmm, jeg fik hentet Josefine, også var det ellers af sted til børnefødselsdagen, hvor jeg skulle hente Kristine og en klassekammerat. De skulle afleveres til badminton, heldigvis kom Thomas hjem, så han havde Leander og Josefine, inden han skal videre til DHL stafetten i København.

Jeg fik hentet og afleveret pigerne, derfra kørte Josefine og jeg ud for at handle lidt forskelligt, og tage en tur på apoteket. Det er utroligt at det kan være et højdepunkt, men det er det.

Hjemme tog Thomas afsted, og jeg gik i gang med at lave aftensmad. Morfar kom, og ham fik jeg lokket til at hente Kristine til børnefødselsdagen. Vi havde lavet hjemmelavet pizza, det nyder vi jo alle godt af, selvom det af en eller anden grund altid kommer til at tage længere tid.

Der skal jo også laves lektier, så det endte med at Morfar måtte tage læsningen med Kristine, men de er ikke så gode til det sammen, så der er ret meget skrig og ballade.

Det endte med at jeg fik puttet Leander, og så kom Mormor til undsætning, så hun fik læst færdig med Kristine. Det var vist meget godt.

Da alle børnene sov, fik Mormor og jeg ordnet køkken, og så kom Allan over for at vi kunne lave foreningsarbejde.

Puha det har været en lang dag, Leander skvattet, men Kristine er helt høj af at have været til badminton, og Josefine er glad for at have haft lidt alenetid med sin mor. Jeg håber snart vi får afklaring på Leanders tilstand, så det kan finde ro i hovedet. Det ændre sikkert ikke så meget, men mentalt gør det nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 295 - Mandagen rammer altid som en hammer