Dag 300 - Moster Mie og Christian og Fortet

Dag 301 – Praktisk søndag

img_8800 img_8807 img_8809

Søndag 3/9

 

En ny dag, ny energi. Oppe gik vi i gang med projekter, så morgenmaden var ret hurtig spist, og da Thomas havde puttet Leander til lur, endte vi alle i haven. Vi er ved den allersidste etape af belægningen, inden vi kan få sat græsslåmaskinen til. (ved godt jeg har skrevet det mange gange, men altså nu er vi der snart). Jeg fik gravet af under leget tårnet, og Thomas fik gravet af til der hvor græsslåmaskinen skal bo.

Leander vågnede, og børnene fik en bolle. Da alle havde spist, gik vi udenfor. Jeg har fundet Leanders regnbukser, hvilket jo letter det helt enormt, at han nu kan sidde i det halvvåde græs, eller i pigernes sandkasse, uden at blive gennemblødt. Det er fantastisk, og han nyder det helt vildt.

Pigerne leger simpelthen så godt, og Leander tuller rundt. Hvis alle weekender havde været sådan, ville vi snildt have været i hus med projekterne udenfor.

Ved frokosttid, havde jeg lavet et fad med madder, så slipper vi for ret mange diskussioner, for valgene er jo nærmest taget for især børnene.

Efter frokost var der mere leg i haven, og vi blev enige om at vi skal afsted efter flere fliser, så de kan blive lagt. Vi pakkede ungerne i bilen, og kørte afsted til byggemarked. Leander kom i bæreselen, og så hjalp vi hinanden alle 4 med at slæbe fliser, så vi kan blive færdige.

På turen hjem var Leander lige ved at falde i søvn, så hjemme blev han ammet, og jeg skyndte mig at lægge ham i barnevognen.

Det skulle vise sig, at det vist ikke var mig der bestemte, så jeg endte med at gå rundt med den unge mand, uden han faldt i søvn.

Jeg gav op, så det blev til mere leg i haven, inden den stod på aftensmad og bad, det vil sige. Vi fik klaret det ret tidligt, så vi pakkede ungerne i bilen kl. 18 og så kørte vi afsted på genbrugspladsen. Vi var enige om at det ikke gjorde noget hvis børnene faldt i søvn, men sådan skulle det ikke gå.

Så efter vi havde læsset traileren af første gang, og skulle igang med at læsse den igen, måtte vi opgive, puttet børnene og ikke mindst klargøring til ugen der kommer. Thomas og jeg er enige om at denne dag har været fantastisk, fordi Leander havde overskud til at være sammen med os, men uden at være konstant på min arm. Gid vi kan begynde at få flere dage som dem, så ser vores verden pludselig helt anderledes ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 300 - Moster Mie og Christian og Fortet