Dag 307 - Lørdagshygge med leg

Dag 308 – Venindehygge/rengøring/Lolland

 

Søndag 10/9

Oppe gik vi i gang med oprydning, det er tiltrængt. Jeg gik i gang med rengøringen, og Thomas og Moster Mie tog sig af børnene. Kristine skal med en skøn veninde og hende mor til København, til en dag med oplevelser, og Josefine får besøg af en veninde. Men det er først kl. 10, så ventetiden er lang, når man står tidligt op.

Da Kristine var hentet, og Josefines veninde var kommet, fik jeg gjort det sidste rent med hjælp fra Moster Mie.

Med Leander oppe, fik jeg ammet ham, inden jeg strøg ud af døren. Jeg har brunch aftale med en skøn kvinde (ligesom jeg også hjemmegående med sygt barn).

Indtog en dejlig brunch, helt uforstyrret (eller næsten), fik sludret om andet end sygdom, hvilket til en forandring var rigtig rart.

Vi sagde farvel, pakkede os sammen, og sagde farvel. Thomas havde ringet, at Leander var umulig, så jeg skyndte mig hjem. Jeg fik ammet, og endte med at aftale at vi pakkede sammen, og tog med Moster Mie til Lolland, når Josefines legeaftale var gået hjem. Så med hende afsted, strøg vi imod syd.

Thomas fortsatte i haven, indtil Kristine kom hjem, så de kunne fortsætte turen imod syd.

Både Leander og Josefine sov på turen derned, og fremme blev vi mødt af veloplagt morfar og mormor. Jeg fik ret hurtigt massage, og akupunktur, imens Moster Mie forberedte aftensmad, og morfar forsøgte at underholde pigerne. Moster Mette og Liv kiggede over, dejligt at se dem.

Thomas og Kristine var i mellemtiden taget afsted fra Greve, så de stødte til os med de sidste indkøb til aftensmaden, inden vi alle kunne sætte os omkring bordet.

Da vi havde spist, tog jeg pigerne med, de blev sat af hos Moster Mette og Dennis, jeg fik lige kysset lidt på Karoline, inden jeg strøg ud for at handle ind til uge der kommer. Imens underholdt Moster Mie Leander, og Thomas fik massage af Mormor.

Sikke en hektisk dag alligevel, men sådan er de jo bare ind i mellem.

Vi kørte retur, hjemme fik vi lagt pigerne i seng, pakket vores vare ud, smurt madpakker og lavet medicin, inden vi ramte puderne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 307 - Lørdagshygge med leg