Dag 306 - Fredagstur til Nord

Dag 307 – Lørdagshygge med leg

 

Lørdag 10/9

Oppe, skulle vi lige finde ud af hvordan dagen skulle bruges. Men det er ikke så lige til, slet ikke når man er heldig at have en ekstra voksen.

Efter morgenmaden, gik Thomas i haven for at skære de sidste fliser, så robotten kan komme til at køre. Vi hyggede om pigerne herinde, og inden vi fik set os om var det frokost tid. Der blev spist morgenmad, og Kristine skulle derefter ud og lege med Marie.

Det endte derfor med at Moster Mie blev hjemme sammen med Leander (der sov til middag), Thomas og jeg, kørte til Glostrup sammen med Kristine og Josefine. Kristine blev sat af, og vi fortsatte til Dinos legeland sammen med Josefine.

Det har vi ikke prøvet, at lave noget sammen med hende, så det var en kæmpe succes. Altså hvis man ser bort fra at jeg fik lavet en låsning i mit bækken, hvilket gjorde at jeg var lidt immobil, i forhold til hvad jeg plejer.

Vi fik spist is, og prøvet alt hvad Josefine ønskede. Det var simpelthen så hyggeligt, og det var noget vi alle tre nød i høj grad.

Vi hentede Kristine, og tog burgere med hjem. Moster Mie og Leander havde hygget sig, Leander havde badet og underholdt. Det var også første gang at Moster Mie havde haft alene tid med den unge mand, jeg forestiller mig at det var lige så tiltrængt for dem som for mig t være lidt uden for hjemmet.

Da børnene var puttet, flød vi på sofaen, til en film, som der ikke var nogle af os der havde set, jeg vil måske ikke betegne den som god, men nu er den set.

Vi fik sludret, det er sjældent vi har mulighed for det, helt uden forstyrrelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 306 - Fredagstur til Nord