Dag 305 - Biopsi

Dag 306 – Fredagstur til Nord

Fredag 8/9

Puha vi er trætte ovenpå i går. Thomas skal til et golfarrangement med arbejdet, så han er hjemme indtil han skal være i Sorø til frokost.

Så vi havde en lidt rolig morgen, hvor vi fik sendt pigerne godt ud af døren, inden jeg fik puttet Leander. Vejret var jo på ingen måde en fornøjelse, Thomas fik pakket sammen, og Leander faldt i søvn, men det foregik i mine arme på sofaen. Så det var en kamp for at Leander ikke vågnede.

Vi skal have besøg af Moster Mie i weekenden, men jeg har jo lidt svært ved at sidde stille, så det endte med at vi fik aftalt med Tante Eva og Søren, at vi ville komme derop, og se sæsonpræmieren på Vild med Dans – det er vel på tide at pigerne får lov til at se med.

Kristine havde en legeaftale, så jeg hentede pigerne – og da det regnede lige vel meget, så foregik det i bil. Det var tøserne ret begejstret for.

Da de kom hjem, fik de en bolle og så var der ellers dømt masser af leg. Moster Mie var ikke så hurtigt ude af døren, så da veninden var hentet, kunne vi pakke sammen og drøne til Allerød.

Jeg skal købe en buket blomster til Tante Eva fra min mor, da hendes mor har rundt fødselsdag. Det bliver lidt kringlet, men det er en ret sød gestus fra min mor. Tante Eva får blomsterne, i stedet for hendes mor. Da hun er der for os, i denne tid. Er jeg ikke bare heldig at have sådan en fantastisk mor – håber jeg har arvet bare en brøkdel fra hende, så jeg også bliver ligeså betænksom, selvom jeg aldrig håber jeg kender andre der kommer i samme situation.

Vi ramte motorvejen, Leander og Josefine faldt i søvn, og vi ramte en kø af den anden verden, et sted hvor vi lige var kørt forbi en afkørsel, og på et stykke af motor-/trafikvejen hvor vi ikke kunne vende om. Det tog os halvanden time, før vi var fremme. Det gav Kristine og jeg mulighed for at snakke sammen, på en anden måde end vi plejer, ret hyggeligt. Leander vågnede undervejs i køen, så jeg måtte amme ham. Heldigt at jeg har den mulighed.

Men det var noget kaotisk, især da vi skulle køre videre.

Det endte med at Moster Mie og jeg ramte familien nogenlunde samtidig, selvom Moster Mie og jeg nærmest var kørt fra henholdsvis Allerød og Greve samtidig.

Så aftensmaden blev noget senere end vi havde regnet med, men det lykkedes til sidst. De små drenge blev puttet, og de store lå på madrasser i stuen og så Disney sjov, imens vi voksne spiste.

Da Vild med Dans startede, fik de store lov til at se med, men Josefine ville altså seng til sidst, for det var ikke helt nemt at ligge stille og se voksen tv.

Da Vild med Dans var færdig, returnerede vi til Greve. Det har været noget af et cirkus, men det var hyggen værd.

Da vi landede hjemme, var Thomas netop landet, han var træt men glad, det havde været en god runde golf, så det havde været det værd, heldigvis havde han godt regntøj på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 305 - Biopsi