Dag 1192 - stille fremgang

Dag 1202 – lørdagsaktiviteter

Sådan en helt almindelig lørdag i vores hjem, byder egentlig på ret mange aktiviteter.

Efter samlet morgenmad, gik vi alle 5 igang med byggeriet. Dvs børnene skiftedes til at være sure og uvenner, men der blev samlet skruer og leget med kasser.

Imens blev der bygget vægge, efterskruet loft (det er virkelig stort, isoleret faldstamme.

Vi fik kaffegæster kl 11, så der var lige en times pause, inden vi fortsatte. Josefine fok aftalt legeaftale, så efter frokost, fik vi afleveret hende, inden de to andre gik i haven for at lege.

Vi fik lige styr på hvad der skulle handles, vi kørte på genbrugspladsen med et læs, fortsatte til Bauhaus, og derefter til Solrød (fordi vi kørte for langt), så i jem&fix, inden vi landede hjemme igen.

Her fortsatte vi med isolering af væg, inden den kunne genopbygges.

Da ungerne havde mistet tålmodigheden, gik vi i bad. Kørte til Fields, da vi havde et ærinde i Magasin, derefter aftensmad, så en times jump i Bounce (det var godt nok sjovt), hjemme blev ungerne bliver puttet, og vi skulle egentlig have bygget videre, men trætheden overmandede os.

Og i alt det her, havde jeg også besøg af formanden fra den anden grundejerforening til en snak om skilte.

Det ville være synd at sige at vi keder os her på matriklen.

Ps har også vasket 4 maskinfulde vasketøj idag, dog er de endnu ikke lagt sammen eller på plads, men mon ikke det kommer når jo løber rigtig tør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1192 - stille fremgang