Dag 1217 - TikTok og verdens værste mor

Dag 1219 – Opdatering

Denne status opdatering er faktisk meget anderledes end jeg havde håbet.

Vi har endelig fået svar på Leanders røntgen, og desværre viser det sig at Leanders sygdom er reaktiveret.

Vi er knust, endelig var vi ved at trække vejret roligt, vi kunne begynde at spejde efter sommeren derude, det er endnu engang udskudt på ubestemt tid.

Sygdommen er i første omgang fundet i hans kranieknogle, lægerne er ved at undersøge internationalt, om de evt har gode ideer.

Som vores læge sagde “vi ved godt at Leander er noget særligt, så dit bud er faktisk ligeså godt som mit”.

Udgangspunktet lige nu er at man vil forsøge med en operation, og se om det kan fjerne sygdommen. Men det afhænger af havde ultralydsscanningen siger i kommende uge. Hvis den viser at hans indre organer er påvirket, vil det blive en helt anden protokol der skal startes op, og da det er hans anden reaktivering, er der sikkert forskellige andre tiltag.

Vi krydset alt hvad vi kan for at han kan nøjes med at have det i kraniet, men min mave fornemmelse er at vi ikke længere skal håbe på noget, men blot gå med hvad vi ved.

Det var svært at fortælle det til pigerne, og deres første spørgsmål var “er det så nu han er så syg at han dør?” Et super relevant spørgsmål, men denne gang kunne jeg med mere ro i sindet svare, nej.

Lægerne har opdaget det tidligt, så derfor kan de hjælpe ham langt hurtigere. Det er så ubarmhjertigt at sommerferie, rejse etc endnu engang er udskudt på ubestemt tid. At pigerne igen skal leve i angst for at Leander og jeg er indlagt når de vågner om morgenen. Rutinerne skal igen ændres, og vores “normale” hverdag er igen udskudt.

Hvis der er en grund til at dette skulle vende tilbage, kan jeg virkelig ikke se meningen. Jeg syntes vi har taget vores tørn, 3 år med fuld kemo. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig, hvis jeg igen skal igennem prednisolon med flere opvågninger, humørsvingninger, og appetitøgning.

Det der holder mig oppe lige nu, er vi kender djævlen vi skal bekæmpe, vi har taget kampen før, vi tager nu 3. Runde.

At opgive er ikke en mulighed.

1 kommentar

  • Preben og Inge

    Ja hvad siger man,det er jo ligesom at få en lige Højre i boksning Man sætter sig på røven og kigger,og indser at man må rejse sig og kæmpe videre. Håber også i klarer denne omgang, men vi synes godt nok at det er ubegribelig at det skal blive ved.
    Tusind Tanker herfra Egense

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1217 - TikTok og verdens værste mor