Dag 47 - barnepiger og juleferie

Dag 48 – vi skal vente

Natten var rolig, dvs alarm på Leander var ikke blevet tændt, så da han endelig blev hørt, var han ret ked af det. Så Leander har sovet hele natten i egen seng. Kristine derimod har sovet i min seng næsten hele natten, og natten er bare ikke den samme, når man deler putter med sin store pige. Hun havde brug for det, og mors søvn måtte vige.

Af alle dage valgte ungerne at sove, sp kl. 7 blev Leander og Josefine vækket, øv de skulle jo bare have haft lov til at sove.

Morgenen blev et stort kaos, da vi alle skulle ud af døren til en bestemt tid. Det lykkedes heldigvis, og vi landede kl. 8.15 hos Anders og Rita. Det syntes jeg var ret godt klaret, taget i betragtning af at vi bestemt ikke kørte hjemme fra som ønsket, men vi var heldige og trafikken gled.

Med pigerne afleveret fortsatte vi til Rigshospitalet. Parkerede lige først for, der hersker juleferie stemning på Rigshospitalet og ikke mindst på afdelingen.

Afsted til først ultralyd og dernæst røntgen, det gik strygene, så vi var hurtigt færdige og tilbage igen. Så skulle der skiftes plaster og vi skulle til lægesamtale.

Og her begynder det så at skride, vi havde en forventning om at vi skulle til læge samtale med henblik på det videre forløb, samt svar på henholdsvis røntgen og ultralyd. Det var så ikke planen, så svar kommer først d. 27/12, der kan man vist tale om bristede for forventninger. Hmm vi fik ordnet det vi skulle, også gik turen ellers retur til Greve.

Dvs Kristine havde i mellemtiden kastet op hos Anders og Rita, så vi kørte over Vanløse for at tage børnene med hjem igen. Inden vi kom derud havde Josefine tisset i bukserne. Rita har dermed helt officielt udskudt børn, så længe hun stadigvæk kan huske følelsen af at få opkast ud over sig, og være blevet tisset på.

Hjemme i Greve fik vi alle frokost, Kristine havde det allerede meget bedre. Jeg fik puttet Leander, og derefter fik vi pakket Thomas og tøserne sammen, da der er julehygge på Thomas arbejde Idag.

Lige som de skulle ud af døren, fik Kristine rigtig ondt i maven (tror hun får mavekneb), så hun blev hjemme.

img_2351

Morfar kom forbi efter mormors bil, også fik han også lige frokost.

Med alle mand ude af døren, puttede Kristine på sofaen imens jeg fik ryddet lidt mere op. Inden vi fik set os om var Leander klar igen.

Han er begyndt at komme rundt ved egen hjælp, dog foregår det ved at rulle, men han er hurtig.

img_2349

Sidst på eftermiddagen kom Anders, da Rita var assistance til jule-tamtam i firmaet.

Anders puttede lidt på sofa med Kristine, og jeg fik puttet Leander, dvs den unge mand var rigtig utilfreds med situationen, og det endte med han fik hevet sin sonde op – han hørte vist min frustration over nye sonder.

Så jeg brugte lige lidt krudt på at kontakte hhv. Rigshospitalet og Roskilde Sygehus, vi fik en tid i morgen kl. 10. Da vi jo lige nu holder medicin-pause, betyder det at det han skal have kan vi give hvornår det skal være, bare der er et rimeligt interval imellem.

Anders tog affære, så jeg fik ordnet så mange praktiske ting (han stiller jo ikke spørgsmål, ligesom Thomas gør). Da Leander var klar igen, var der leg og hygge. Han spiste Bl.a. Kartoffelmos.

img_2360

Da Rita, Thomas og Josefine var hjemme, havde de været inde og runde Rigshospitalet for at hente sonde og sprøjter, fedt.

Pigerne fik McDonalds – og vi havde besluttet at hente sushi – trængte til lidt voksen hygge.

Drengene kørte efter sushi, og jeg fik puttet pigerne. Inden de nåede dertil blev der væltet et glas cola, og derefter et spand med vand. Så selvom vi var 4 voksne til 3 børn, havde vi hænderne fulde. (Og ja det var inden drengene kørte det skete).

Da drengene var hjemme, spiste vi og derefter hjalp alle mand med at pakke julegaver ind. Så fedt, så er det klaret.

Thomss og jeg har en øv følelse i kroppen, følelsen af ikke at have præsteret, selvom vi slet ikke skulle. Vi er øv.

4 kommentarer

  • Helle

    Hejsa jeg kender jer ikke men følger jeres blok og hold nu op hvor gør I det bare så godt 👍👍ville ønske man kunne hjælpe dig med lidt søvn så du kunne er hel nat uden afbrydelser .. syntes virkelig i klare hverdagen SÅ flot , så syntes bestemt ikke i er ØV som i slet ikke ! I som forældre gør det så godt trods i nogle dage næsten ikke kan hænge sammen pga manglende søvn .. hatten af for i alligevel kommer igennem dagene med 3 børn og overskud til at gøre det så dagligt som det nu kan være . 😄Ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og sikker på der er godt nyt efter jul for lille manden 💕P.s håber det er okay jeg måtte sende en kommentar trods vi ikke kender hinanden . Ønsker jer alt godt fremover 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej
    Jeg kender jer ikke – men følger med på jeres blog og lige dine sidste linjer giver mig sku tårer i øjenene!!
    Selvfølgelig slår I til og præster som I skal!
    I jonglere rundt med 3 børn, og det gør I sku godt

    Jeg vil ønske jer en rigtig god jul og held og lykke til jeres familie

    Mvh Tanja jensen, mor til 2

    PS jeg håber det er okay at jeg skriver en kommentar, selvom jeg ikke kender nogen af jer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nettie

    Ikke præsterer??! Pyha Malene, læs lige jeres indlæg igen og giv jer selv og hinanden et klap på skulderen og et stort kram. I gør det da så godt, I sætter altid børnene først, men husker samtidig hinanden❤
    Rigtig glædelig jul og godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mormor

    Malene. Du og Thomas kan være så stolte af, at I præstere at være forældre for jeres tre børn, hvoraf de alle har brug for deres forældres omsorg.
    Som Mie engang sagde til mig ,da jeg følte jeg havde en ØV dag.
    “Du er vores mor, er det ikke nok”
    Det samme vil jeg sige til jer. I er jeres børns forældre, er det ikke præstation nok?????
    I klarer det SÅ flot.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 47 - barnepiger og juleferie