Dag 71 - oprydning

Dag 72 – vasketøj og afslapning

Thomas stod op kl. 5 med Leander der skulle skiftes, jeg forsøgte at få ham til at sove, men det lykkedes ikke rigtig. Så drengene stod op, kl. 6 kom Thomas tilbage, jeg kunne amme Leander, også lykkedes det mig at få ham puttet.

Luksus, vi sov helt til kl. 8 alle sammen, vi vågnede ved at Josefines sengehest faldt ned. Jeg stod op med børnene, vi ordnede morgenmad og medicin. Thomas kom efter 3 kvarter, så han oplevede også at sove længe.

img_2693


img_2689

img_2698

Vi fjollede lidt rundt, og Leander blev puttet igen. Pigerne så film, imens vi gik  i bad. Leander vågnede ligesom vi var færdig. Det vil sige Leander leverede i bleen, og det var så vildt at han måtte en tur under bruseren, sammen med Thomas.

Da de var klar, ordnede jeg Leander, vi talte derefter i telefon med Tante Eva, Leander talte lidt med, så hyggeligt.

Jeg ordner vasketøj, så det står ud af ørerne. Efter frokost gik Thomas og pigerne udenfor. Kristine stod på rulleskøjter, og Josefine cyklede. Det er så fantastisk at opleve hvor meget glæde de har af hinanden. I sær når man tænker på hvor nemt de normalt bliver uvenner. Måske det i virkeligheden er fordi vi ikke skal så meget, og de rent faktisk får mulighed for at være i hinandens selskab, og at lære hinanden at kende.

Leander sov.

Pigerne og Thomas kom ind igen, vi fik ordnet en masse hævgepartier, sende dokumentation til; kommunen, forenede gruppeliv og PFA. Fik betalt regninger, og sat i mapper. Pigerne lavede perler imens.

Da Leander var oppe igen, lavede han og jeg boller. Anders og Rita kom til eftermiddag.

[wpsocialite]img_2706

Vi hyggede i stuen med boller og cookies. Imens vi talte om boliger (Anders og Rita er på jagt), og Thomas gennemgik tilstandsrapporter og anden dokumentation.

Pigerne fjollede med Anders og Leander.

Leander sov sin sidste lur, og der var dømt afslapning i sofaen.

Da han var vågen igen, bestilte vi burgere. Drengene hentede mad, og jeg fik pigerne i bad. Rita underholdt Leander, og jeg fik begge piger i nattøjet.

Drengene kom tilbage, vi spiste alle sammen, Leander blev puttet, og pigerne fulgte efter. Thomas og Rita puttede imens Anders og jeg ryddede væk.

Da de kørte hjem, smed vi os på sofaen. Så alt i alt en rolig dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 71 - oprydning