Dag 75 - mormordag

Dag 76 – Rengøring og Moster Mie

img_2758

Igen var klokken ikke meget over 5 før Leander insisterede på at vi skulle vågne, men han er ikke super tilfreds, hvilket gør at man er mindre modtagelig for at stå op. Det lykkedes at vi alle kom op, og for en gangs skyld i rimelig tid.
Der blev indtaget morgenmad, dvs. jeg smurte madpakker, og ordnede medicin.

Inden jeg gjorde det, tog jeg et bad, imens Thomas havde Leander. Det viste sig så at afløbet var stoppet, så hele badeværelsesgulvet var oversvømmet, ikke den fedeste måde at starte sin morgen på. Så Thomas og Morfar måtte tage bad, med prop i badekaret, så det ikke skete igen. Det er meget irriterende, men sådan er det når man bor i et gammelt hus.

Thomas afleverede pigerne, og jeg puttede Leander til sin første lur. Derefter gik jeg igang med den store oprydning, det er utroligt at det kan fortsætte, men nu er det trods alt til at overskue. Rengøringen kom 20 min. senere end aftalt, hvilket betød at Leander nåede at vågne igen.

Hun gik igang, Leander og jeg hyggede i stuen, det er et hit at putte klodser i huller, han har ikke helt forstået det endnu, men det skal nok komme. Han har helt sikkert forstået princippet.

Da han var klar til lur igen, fik jeg ordnet lidt vasketøj. Men det er ikke nemt at foretage sig noget, når der er rengøring i huset. Jeg havde en forventning om at rengøringen ville tage omkring 2 1/2 time, men det tog lige en time mere, og det er langtid, når man som Leander ikke kan være andre steder end hjemme, og hurtigt bliver træt af at sidde op. Så da hun var færdig, kunne jeg ånde lettet op, og glæde mig over det færdige resultat.

Bare fordi man ikke selv står for rengøringen, så bliver kravene højere. Jeg var i hvertfald ikke tilfreds, så i næste uge prøver jeg en anden udbyder. Jeg har også regnet på det, og vi har ikke råd til rengøring mere end hver anden uge, det huer mig ikke rigtigt, men jeg kan jo ikke trylle flere penge ind på kontoen end der er. Vi må kigge vores budget igennem igen, og tage den derfra. Så vi kan få plads til alt det vi gerne vil, det skal kunne lade sig gøre.

Leander og jeg spiste frokost, han er ikke meget for det, men lidt kommer der ned. Vi legede med gyngen, og faldskræmen, det hitter, og han bliver træt på en anden måde, og mor her får trænet arme.

Leander blev puttet til endnu en lur, og jeg slappede af, det trænger jeg efterhånden til. Alle de bekymringer der fylder i hovedet, så kan man nemt blive træt, og alle de praktiske ting man hele tiden skal have styr på.

Med Leander vågen igen, pakkede jeg ham sammen i barnevognen, også gik vi til skolen, for at hente Kristine. Hun har haft en vidunderlig dag. Det er skønt at hente en pige der i den grad er gennemsyret af lykke – bliver glad helt inde i knoglerne. Idag bekymre jeg mig ikke om hende.

img_2762

Jeg ringede til Thomas, der var kø på motorvejen, så jeg fik fat i vores barnepige, hun kunne heldigvis komme med det samme. Så Kristine og Nanna blev sendt til svømning, min store pige der stolt cykler afsted, sammen med den store.

Thomas hentede Josefine på vejen hjem, og Moster Mie skal til undervisning i morgen tidlig i Roskilde, så hun kom efter arbejde.

img_2764
Vi fik hygget os alle sammen, det vil sige jeg bagte pandekager, for det elsker Leander og Josefine. Der blev leget i stuen, med børnene. Da Kristine og Nanna kom hjem, kørte jeg Kristine til Bingo Banko i skolen. Det er et stramt program den unge dame holder sig.

Jeg fik snakke lidt med de andre forældre, det er så hyggeligt. Hjemme var aftensmaden serveret. Leander blev glad for at se sin mor, så kunne han lige pludselig meget mere. Vi spiste, og jeg gik i bad med den unge mand. Josefine kom en tur under bruseren. Da Leander var puttet, var der hygge i stuen. Det er så dejligt, når der er ro og tid til at gøre det, i stedet for det altid skal være så forjaget.

Himg_2768img_2775

Thomas blev sendt til træning i Solrød, Moster Mie hentede Kristine fra en vidunderlig aften, og jeg faldt  søvn på sofaen. Vågnede halvt op til program om terrorangrebet i Frankrig, så kan man bekymre sig om det. Hold op hvor sætter der tankerne igang. Vi har netop købt koncertbilletter til U2 i London, også tænker man; Tør man tage afsted, hvad nu hvis, og hvordan skal det gå med vores børn. Jeg er sikker på der intet sker, men tanken strejfer alligevel en.

Rigtig god dag derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 75 - mormordag