Dag 74 - 100 dages fest - og flade tal

Dag 75 – mormordag

Kl. 5.28 var Leander oppe, men det var vi ikke helt klar til. Vi stod op, Kristine var smuttet ned til Mormor og Morfar, så da. I kom i køkkenet var hun allerede oppe.

Josefine kom trissende lidt efter. Der blev indtaget morgenmad, ordnet medicin og smurt madpakker.

Kristine gjorde sig klar til at komme afsted, og Mormor fulgte hende afsted. Josefine ville gerne blive hjemme, så det fik hun lov til.

Jeg fik puttet Leander til sin første lur, gjort mig klar til træning og skrevet blog.

Mormor hyggede med Josefine, føler mig så heldig at hun har overskuddet når vi ikke har.

Leander nåede desværre at vågne inden jeg tog afsted, så de hyggede på Josefines værelse.

Jeg tog til træning, skønt med mig-tid. Fik snakket lidt med Iben, og vi blev enige om at hun fulgte med til Pileås. Her havde vi besøg af Helle (hun skulle have massage fra Mormor).

Hjemme fik vi lavet the, og bagt cookies (jeg havde dejen i køleskabet), Iben blev kaldt hjem til håndværker, så det var er kort visit. Mormor fik givet massage, og vi fik sludret. Det vil sige jeg lagde puslespil med de små, Leander ville ikke rigtig af ned brikkerne til Josefine. Det er tidligt at have de uoverensstemmelser. Efter massage fik Helle fyldt på Leander kontoen. img_2722

Mormor og Josefine overtog puslespil, og derefter arrangerede de frokost – der blev indtaget som picnic i stuen.

img_2724 img_2731img_2729

Efter frokost blev der ryddet lidt op, jeg gik i bad efter træning. Leander blev puttet, og Mormor og Josefine gik i bad. Jeg smed mig på sofaen, og gik ud som er lys. Fantastisk – det er langtid siden jeg har prøvet det. Hørte først da de kom hjem, efter at have hentet Kristine.

Der vågnede Leander også, lidt for tidligt, men træerne vokser jo ikke ind i himmelen.

Hjemme blev der bagt boller, Mormor kan jo trylle med det jeg har i køleskabet/skabene, så selvom jeg ikke troede keg havde til boller, lykkedes det alligevel at få lavet nogle.

Mormor smuttede ud for at handle, alt imens vi hyggede os

img_2740img_2746img_2743

Der blev Bl.a. Lavet gymnastik i køkkenet, måske ikke det mest ideelle sted at gøre det, men hyggeligt var det.

Josrfine ville ikke posere på billedet, selvom jeg syntes det var et oplagt kodak-moment.

img_2750

Med Mormor retur, ankom morfar. Så er lykken jo gjort for den unge mand, for sove ville han altså ikke.

Hanne fra børnehaven kom, til en kaffe og en cookie, der skulle lige planlægges tupperware arrangement i næste weekend hos Mormor.

Samtidig med håndboldkampe, serverede mormor maden. Ribbensteg med lækker salat og kartofler. Vild luksus, og så har jeg lækre rester i morgen.

Leander kom i bad, og derefter blev alle ungerne puttet. Ikke alle var lige tilfredse, imens ryddede Mormor og Morfar køkkenet af.

Mormor kørte til Maribo, og vi andre tre smed os i sofaen. Der skulle ellers ryddes op til rengøring i morgen, men vi aftalte at det måtte klares i morgen tidlig, hvis Thomas så afleverede.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 74 - 100 dages fest - og flade tal