Dag 123 - Putteri på sofaen

Dag 124 – Farmordag


img_4017 img_4020

Thomas tog igen morgentjansen, Josefine kom og puttede med mig. Vi stod op, jeg fik lavet morgenmad til Morfar og Leander (de er ret forkælet).

Da morfar og Thomas var sendt ud af døren, gik det op for mig at tiden igen var løbet fra os, så jeg skyndte mig i bad og gjorde mig klar til at komme afsted. Vi fik pakket sammen, og kom afsted ud af døren.

Turen til skole gik ok, Josefine har jo meget ondt i sine ben, de er så trætte, så det er noget af en tur til og fra. Josefine har fået lov til at blive hjemme fra børnehave, da Farmor kommer. Hjemme fik vi ordnet vasketøj, og jeg fik ordnet en del telefonsamtaler, inden Leander var vågen igen.

Farmor kom, så vi fik lavet formiddagskaffe, der blev spist bolle og hygget. Leander er ret træt, men han har svært ved st sove ordentligt, især fordi Josefine er hjemme. Så er det simpelthen for spændende at være vågen.

Vi legede på gulvet, der blev ordnet mere vasketøj, og inden jeg så mig om, var det tid at lave frokost. Nu begynder jeg at have styr på morgenmad, formiddag og frokost, så halter eftermiddagsmaden desværre. Mon ikke det kommer, men han skal jo også have lyst.

Efter frokost, så blev Leander puttet (jeg har valgt at Leander alene bliver suppleret om aftenen/natten, for at motivere spisning). Jeg forsøgte at amme, men Josefine fik afbrudt, så det lykkedes ikke.

Da han var puttet, spiste farmor og jeg frokost, også lagde vi puslespil med Josefine. Havde egentlig håbet jeg kunne hvile, men den unge dame har meget på hjertet (og gerne højlydt), og inden jeg så mig om så vågnede Leander igen.

Vi fortsatte med puslespil, for de er blevet rodet rigtig meget rundt. Det endte med at jeg lagde den alle sammen. Farmor og Josefine hentede Kristine, imens jeg fik ammet Leander lidt.

Da vi alle var samlet, fik vi lækre kanelsnegle til eftermiddagskaffen og boller (farmor forkæler os), og en kop the. Leander spiste lidt, men det var ret tydeligt han var træt.

Kristine har fået læsebamsen med hjem, så Farmor blev sat til at læse, det endte med 8 bøger. Imens var jeg på gulvet med Leander, da Morfar kom hjem lagde han sig et øjeblik, han skal til håndbold i Ringsted.

Da Thomas var hjemme, fik han Leander og jeg lavede aftensmad.

Da vi havde spist aftensmad, blev børnene badet, og farmor ordnede køkkenet.

Jeg puttede Leander, han var meget træt, så han faldt næsten i søvn med det samme.

Da jeg kom ned, legede pigerne i stuen. Så det endte med at Thomas og jeg tog ud for at handle lidt forskelligt (ny lampe til stuen), og “en trappe”, så hovedgærdet på Leanders seng er nemmere at hæve.

Farmor puttede pigerne, så da vi var hjemme, sov de alle 3, og Farmor havde lavet lækker kakao.

Så der var hygge i stuen, vi så dokumentar om demens. Det rammer alligevel lidt, og man kan ikke lade være med at tænke over hvordan sygdommen rammer. Det alt overskyggende i dokumentaren, var jo hvor tydeligt kærligheden imellem dem stadigvæk var.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 123 - Putteri på sofaen