Dag 138 - Terapi og farmorpasning

Dag 139 – på græs

img_4210 img_4218 img_4219 img_4221

Oppe fik vi sendt både Morfar og Thomas ud af døren. Vi gjorde os alle klar, også var det ellers afsted til skole og børnehave. Fra skolen fulgtes vi med Pernille (Maries mor).

Det var så hyggeligt, Pernille holdt øje med Leander imens jeg afleverede Josefine. Hjemme endte det med Pernille og jeg sad og snakkede i solen i en halv times tid. Dejligt at mærke solen stråler i ansigtet.

Da Pernille fik hjem, fik jeg ryddet lidt op indenfor, det er vildt så hurtigt der bliver rodet, bliver altså aldrig gode venner med det. Og slet ikke når jeg skal rydde op for 4 andre mennesker. I ved en ting er ens eget rod, men det er altså noget andet når det ikke kun er ens eget.

Leander var oppe igen, og han blev tilbudt lidt brød, men han er altså lidt svær at få til st spise. Det er som om hans kvalme tager over, hvilket jo selvfølgelig gør det svært at spise.

Derfra ordnede vi lidt vasketøj, også gik vi ellers en tur i det dejlige vejr. Vi var en tur på legepladsen, og fik prøvet gyngen, men det er ikke længe jeg kan aktivere den unge mand.

Hjemme igen fik vi frokost, det er et hit, i sær fordi det ofte består af rester fra aftensmaden. Det indbefatter i øjeblikket sovs, hvilet for Leander er et hit.

Jeg fik puttet ham, imens han sov gik jeg igang med at lave tidslinje for pigernes liv, der skal bruges til deres terapi, så det er nemmere at tolke hvad de har oplevet, og hvad de arbejder med.

Det er en hård proces, også fordi man skal huske mange ting der er sket, og ikke mindst huske de reaktioner og følelser der er forbundet med oplevelserne.

Med Leander oppe igen, varede det ikke længe før Kristine vat på vej hjem fra skole, vi gik hende i møde, og gik derfra hen for at hente Josefine. Lesnder siddende i klapvognen, det er et hit, men når solen titter frem er det lidt svært for ham. Hjemme, blev Leander aktiveret af pigerne, det giver helt vildt meget energi, og de elsker at tumle. Jeg bliver glad helt ind i hjertet, og mindes om hvorfor vi har fået disse tre vidunderlige børn.

Thomas kom hjem, Kristine ordnede vasketøj (lagde det sammen), nænnede ikke at rette hende, men nød at hun voksede med opgaven.

Vi fik lavet aftensmad, i denne uge spiser vi retter fra fryseren, så vi kan få plads til nyt – og så det ikke når at blive for gammelt og kedeligt.

Derefter var det badetid, og puttetid for ungerne. Thomas og jeg er flade, vi er vågne rigtig mange gange i løbet af natten, så energien render ud når børnene sover.

Thomas ordnede køkken, og jeg blev færdig mdd skriv til terapeuten.

Leander brokkede sig i alarmen, hans kind hvor sonden sidder har fået en allergisk reaktion. Så den er blusset helt op, og klør. Det endte derfor med at vi hev sonden op, smurte kinden, så kan den forhåbentlig få ro til at hele den næste uge – 2 hvis vi er heldige. Men det betyder også ny sonde i morgen tidlig, ellers kan Leander jo ikke få sin medicin.

Også var det “godnat”, der er udsolgt herhjemmefra. Bloggen ligger stille de dage, det er egentlig ikke fordi jeg har lyst til det, men fordi det overskud vi har bliver brugt på praktiske ting.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 138 - Terapi og farmorpasning